Από τις δηλώσεις του συνιδιοκτήτη της Πάφος fc Ρόμαν Ντουμπόφ κρατάμε και σχολιάζουμε το εξής: «Ποτέ δεν θα συμμετάσχουμε σε παιχνίδια παρασκηνίων και μυστικές συναντήσεις»…

Τα παιχνίδια παρασκηνίων συμβαίνουν σε πολλά πρωταθλήματα και όσο και αν μην το θέλουμε, θα υπάρχουν πάντοτε. Με αυτά πρέπει να μάθουμε να ζούμε, αλλά, πολύ ορθά, όπως είπε ο κ. Ντουμπόφ, δεν θα συμμετάσχουμε.

Στην Κύπρο, αυτό το φαινόμενο ανθεί εδώ και αρκετά χρόνια. Οι δεκάδες κόκκινοι φάκελοι που φθάνουν κατά καιρούς στα γραφεία της ΚΟΠ, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Πέραν τούτου, γίναμε μάρτυρες πολλές φορές, βλέποντας ομάδες που συμμετέχουν σε ομίλους διαβάθμισης να αγωνίζονται μειωμένα σε κάποια παιχνίδια και σε κάποια άλλα να αναμορφώνονται.

Η Πάφος (ως ΑΕΠ) ήταν πάντοτε το θύμα. Και αυτό γιατί δεν συμμετείχε σε παιχνίδια παρασκηνίων και μυστικές συναντήσεις. Σε αυτό συνέβαλε και το γεγονός ότι δεν είχε δυνατό σύνολο στο γήπεδο. Τα αποτελέσματα γνωστά. Μια στην Α’ κατηγορία και μια στη Β’ κατηγορία.

Τώρα, τα πράγματα αλλάζουν. Η Πάφος έχει δυνατό σύνολο, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν αρέσει σε κάποιους που θέλουν την ομάδα αδύνατη. Είναι λογικό κάποιοι να ξεκίνησαν τα παρασκήνια για να σώσουν το τομάρι τους. Είναι λογικό ομάδες από την ίδια περιοχή να συμμετάσχουν σε μυστικές συναντήσεις.

Η Πάφος όμως έχει κάθε δικαίωμα να παίζει για την πόλη, για τη φανέλα και για τον ήρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη μακριά από παιχνίδια παρασκηνίων και μυστικές συναντήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here