Η τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Πάφο (ΑΕΚ, Απόλλων, Ανόρθωση) έφερε συννεφιές και μουρμουρητά. Φαίνεται ότι κάποιοι ήθελαν την ομάδα πανέτοιμη από τώρα και να κερδίζει όλους τους αντιπάλους είτε παίζει εντός, είτε παίζει εκτός έδρας.

Σίγουρα, ο πήχης μπήκε αρκετά ψηλά, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι δεν φτιάχνεις ομάδα σε ένα μήνα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που όλες οι ομάδες ανά το παγκόσμιο κάνουν δύο μήνες προετοιμασία με το ρόστερ συμπληρωμένο κατά 80-90%. Οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται να δέσουν μεταξύ τους στα φιλικά παιχνίδια, να μάθει ο ένας τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου, να βρει ο προπονητής τις αδυναμίες και να τις διορθώσει κλπ.
Είναι ποδοσφαιρικό έγκλημα να βάζεις ποδοσφαιριστές να παίξουν μαζί και να γνωρίζονται για πρώτη φορά μια μέρα πριν την αναμέτρηση. Αυτό συνέβη στην Πάφο. Και γι’ αυτό δεν φταίει ο Κόπιτς. Ο άνθρωπος αυτούς έχει, αυτούς βάζει.

Ας μην ξεχνάμε ότι σχεδόν όλοι φώναζαν ότι άργησε να ξεκινήσει, αλλά και να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός. Ο κροάτης προπονητής της Πάφου έκανε προετοιμασία πάνω – κάτω με δέκα ποδοσφαιριστές και κάθε μέρα πρόσθετε και έναν νέο ποδοσφαιριστή. Λίγες ημέρες πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου «έσκαγαν» οι μεταγραφικές βόμβες η μία μετά την άλλη.
Γι’ αυτό λοιπόν, υπομονή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here