Πλήρης απογοήτευση σε όλα τα επίπεδα στην Πάφος fc. Καταρχάς, το πολυδιαφημιζόμενο πλάνο για διάκριση της ομάδας απέτυχε. Απέτυχε παταγωδώς. Μπορεί στην ομάδα να υπάρχει μπόλικο χρήμα και μπράβο στους ανθρώπους που επενδύουν στο ποδόσφαιρο και στην ομάδα της πόλης μας, ωστόσο χρειάζεται και σωστή δουλειά.

Για να πετύχεις χρειάζεται σωστή οργάνωση που ξεκινά από τους ανθρώπους που χειρίζονται πρώτα και κύρια το ποδοσφαιρικό τμήμα, όπου είναι ο καθρέφτης της όλης προσπάθειας.

Για παράδειγμα, δείτε τι γίνεται στη Ρίγα Λετονίας, ομάδα με το ίδιο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Με σωστή οργάνωση και σωστό προγραμματισμό, η ομάδα είναι κυρίαρχη στη χώρα και κατακτά τίτλους. Πέρυσι πήρε το κύπελλο, ενώ φέτος το πρωτάθλημα.

Στην Πάφο το πρόβλημα δεν είναι άλλο από τον σωστό προγραμματισμό κάτι που άλλωστε φάνηκε σε όλες τις χρονιές από την εμπλοκή των επενδυτών και μετά. Δηλαδή, εάν με τη νέα χρονιά ξηλωθεί εκ νέου η ομάδα και φέρουμε ξανά άλλους ποδοσφαιριστές τέλος Αυγούστου, θα έχουμε τα ίδια και χειρότερα.

Αυτό που έπρεπε να γίνει και που είναι πλέον ηλίου φαεινότερο, είναι η διατήρηση ενός κορμού, και η ενίσχυσή του σταδιακά κάτι που δεν είναι ούτε δύσκολο, ούτε καν περίπλοκο. Ίσα – ίσα θα στηθεί η ομάδα και θα υπάρχει και οικονομική περισυλλογή. Απλά πράγματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here