Η χρονιά στην Πάφο ξεκίνησε άσχημα από τον Ιούλιο… Περίπου έντεκα ποδοσφαιριστές έκαναν προετοιμασία με την ομάδα… Έγιναν δύο φιλικά παιχνίδια με τον Ζέλικο Κόπιτς να χρησιμοποιεί τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του. Ο κόσμος διαμαρτυρόταν ότι αργούσαν οι μεταγραφές. Ο καιρός περνούσε, όμως το ρόστερ είχε σοβαρότατα κενά κυρίως στον μεσοαμυντικό τομέα.

Μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, η διοίκηση προχωρεί σε μαζεμένες μεταγραφές. Φέρνει 5-6 επιθετικούς παρότι η ομάδα είχε κενά σε άμυνα και κέντρο. Αποκλείεται ο κύριος Κόπιτς να ζήτησε τόσους πολλούς ποδοσφαιριστές στην επίθεση. Λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου κλείνουν οι Λαφράνς και Αραγιούρι…

Στην τεχνική ηγεσία υπολόγιζαν ότι η ομάδα θα είχε προβλήματα από την κακή προετοιμασία. Μάλλον ήξερε, αλλά σιωπούσε, άλλωστε κανείς δεν θέλει να μείνει άνεργος ή να τα βάζει με τη διοίκηση.

Ξεκινά το πρωτάθλημα. Ο κ. Κόπιτς αλλάζει τα πλάνα του. Άλλοι ποδοσφαιριστές έκαναν προετοιμασία, άλλοι στην πρεμιέρα. Η Πάφος κερδίζει και όλοι ενθουσιάζονται για την ομάδα που έφτιαξε ο Κόπιτς. Απ’ εκεί και πέρα το χάος. Οι απροπόνητοι ποδοσφαιριστές κουράζονται. Αντοχή μηδέν, κάτι που φάνηκε..  Οι μισοί ποδοσφαιριστές του ρόστερ τίθενται εκτός λόγω τραυματισμών. Τυχαίο άραγε; Όχι. Όπως τυχαία δεν είναι και κατρακύλα της ομάδας. Το ποιοι ευθύνονται είναι εμφανές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here