Πραγματικά απίστευτα τα όσα διαρρέουν σχετικά με τους στόχους που έχουν οι ρώσοι ιδιοκτήτες της Πάφος fc. Ένα σχεδιάγραμμα που έφθασε κοντά μας, μας αφήνει άφωνους, χωρίς υπερβολή. Σε αυτό καταγράφονται οι στόχοι που έχουν για την παφιακή ομάδα οι ρώσοι ιδιοκτήτες της ομάδας κύριοι Λομάκιν και Ντουμπόφ, καθώς και ο συμπολίτης μας Γιώργος Ιωάννου (Korantina Homes) που φαίνεται να είναι μέλος της όλης προσπάθειας.

Σύμφωνα, λοιπόν,  με το εν λόγω σχεδιάγραμμα, τα επόμενα έξι χρόνια, όσα διαρκεί το πλάνο των πιο κάνω κυρίων, η Πάφος fc, κάθε χρόνο θα ανεβάζει και περισσότερο το επίπεδό της.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι, την περίοδο 2021-2022 θέλουν την Πάφο να κατακτήσει το πρωτάθλημα και παράλληλα να εισέλθει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ το 2023-24 να καταφέρει να εισέλθει σε ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή: Στόχος για φέτος, όπως έχουν δηλώσει και οι ίδιοι άλλωστε, είναι η είσοδος στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Την αμέσως επόμενη χρονιά, την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, στόχος της εταιρείας που διαχειρίζεται την ομάδα είναι να δουν την Πάφος fc στην πρώτη τριάδα και παράλληλα να περνά στον δεύτερο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο, 2020-2021, στόχος της εταιρείας είναι να παραμείνει η ομάδα στην πρώτη τριάδα και να περάσει στον 4ο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Παράλληλα, θέλουν την ομάδα νέων (U19) να είναι πρωταθλήτρια της Α’ κατηγορίας.

Την περίοδο 2021-2022 θέλουν την Πάφο να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να εισέλθει και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Παράλληλα, η ομάδα νέων (U19) να είναι στις οχτώ κορυφαίες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την περίοδο 2022 – 2023, οι στόχοι ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο, καθώς θέλουν την Πάφο να διατηρεί τα κεκτημένα, δηλαδή να είναι ξανά πρωταθλήτρια και παράλληλα να φθάσει μέχρι τον τρίτο γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Παράλληλα, η ομάδα νέων (U19) να παραμείνει στις οχτώ κορυφαίες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την τελευταία χρονιά του εξαετές πλάνου, το 2023 – 2024, η εταιρεία που διαχειρίζεται την ομάδα, θέλει την Πάφος fc για τρίτη συνεχή χρονιά πρωταθλήτρια, αλλά και να εισέλθει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα, η ομάδα νέων (U19) να τερματίσει στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτά αναφέρονται στο σχεδιάγραμμα της εταιρείας που ανέλαβε από πέρυσι την παφιακή ομάδα. Οι στόχοι είναι αρκετά υψηλοί και σίγουρα χρειάζεται αρκετή υπομονή από όλους.

Εμείς, δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε σε όλα αυτά. Άλλωστε η εν λόγω εταιρεία έριξε μέχρι τώρα αρκετό χρήμα φέρνοντας σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα έχει ένα αρκετά καλό προπονητικό κέντρο και δεν αποκλείεται τα επόμενα χρόνια να αποκτήσει και το δικό της γήπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here