Τα μουρμουρητά των τελευταίων ημερών φαίνεται πώς έφθασαν στα αυτιά των ρώσων ιδιοκτητών της Πάφος fc. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι απανωτές σπουδαίες μεταγραφές που πραγματοποιεί το σωματείο τις τελευταίες ημέρες.

Με αυτές τις μεταγραφές είναι φανερό ότι θέλουν να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα και να αυξήσουν τις πωλήσεις των καρτών διαρκείας. Και στα δύο έχουν δίκαιο: Στέλλουν το μήνυμα ότι προχωρά με τον καλύτερο τρόπο ο προγραμματισμός, ωστόσο, πρέπει και οι φίλαθλοι να ανταποδώσουν με κάρτες διαρκείας.

Τώρα, τόσο η μεταγραφή του Πανός, όσο και του Βαλεριάνου δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν τυχαίες. Ο γάλλος, μόλις 22 ετών, φαίνεται να είναι αρκετά υποσχόμενος. Το γεγονός ότι αγωνιζόταν στη φημισμένη Σεντ Ετιεν, είναι αρκετό. Απ’ εκεί και πέρα, η πορεία του είναι ανοδική, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την απόδοσή του, αλλά και τη χρηματιστηριακή αξία του.

Όσο αφορά τον Βαλεριάνο, αναμφίβολα είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει αρκετά. Η απόδοσή του χρόνο με τον χρόνο ανεβαίνει, όπως και η χρηματιστηριακή αξία του. O ελλαδίτης έρχεται ύστερα από πολύ καλή σεζόν με τον Άρη Θεσσαλονίκης και φαίνεται ότι θα αποτελέσει ένα βασικότατο εργαλείο στα χέρια του Κόπιτς.

Δύο σπουδαίες μεταγραφές, λοιπόν, που δείχνουν ότι οι ρώσοι θέλουν να φτιάξουν μια ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here