Θετικότατες εντυπώσεις άφησε η Πάφος fc για άλλη μια αγωνιστική. Οι ποδοσφαιριστές ποιότητας που υπάρχουν στο ρόστερ της έδειξαν ότι ξέρουν πολλά καντάρια μπάλα, αλλά χρειάζονται ακόμα λίγο χρόνο για να αποδώσουν τα μέγιστα. Σχεδόν όλη η ομάδα δεν μπορεί να βγάλει το 90λεπτο. Από το 70 και μετά, παραδίδεται. Ο Ζέλικο Κόπιτς είδε το πρόβλημα και προσπαθεί να το βελτιώσει από την πρεμιέρα. Είναι θέμα χρόνου αυτή η ομάδα να φανερώσει τις αρετές της.

Κανείς μα κανείς δεν μπορεί πλέον να υποτιμήσει αυτή την ομάδα. Η σημερινή Πάφος έχει κάθε δικαίωμα να επιθυμεί είσοδο στην εξάδα και όχι μόνο. Όπως έχουν δικαίωμα όλες οι μεγάλες ομάδες, έτσι και η Πάφος. Εξάλλου, και η Πάφος είναι μεγάλη ομάδα. Αυτό πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Στα αγωνιστικά, άρχισαν να ξεχωρίζουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, ακόμα και ο φθηνός σε αξία Πανός, έδειξε πλούσιες αρετές στα αμυντικά καθήκοντά του. Είχαμε και την αποκάλυψη του Τόρρες, ενός ποδοσφαιριστή που η απόκτησή του δεν έκανε θόρυβο, όσων άλλων. Με την ΑΕΚ στάθηκε άτυχος, καθώς δεν σκόραρε σε τετ-α-τετ, ενώ με τον Απόλλωνα σκόραρε δύο φορές και έδειξε τις αρετές του.

Ελπίζουμε στη συνέχεια, πρώτα με την Ανόρθωση και ύστερα με την Ομόνοια, να συνδυαστούν απόδοση και βαθμοί. Είπαμε, αυτή η ομάδα μπορεί να κερδίσει παντού, είτε παίζει εντός, είτε παίζει εκτός έδρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here