Η ιστοσελίδα μας εκδίδει την πιο κάτω ανακοίνωση, ύστερα από καταγγελία στην Αστυνομία Πάφου για «κλοπή κειμένων και φωτογραφιών», όπως αναφέρθηκε.

Η ανακοίνωση:
«Σήμερα και ώρα 4μ.μ. ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας μας Μάριος Ευριπίδου δέχθηκε τηλεφώνημα από τον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου, ύστερα από καταγγελία μέλους του γραφείου Τύπου της Πάφος FC, για κλοπή κειμένων και φωτογραφιών. Ο κ. Ευριπίδου μετέβη στον Α.Σ. Πάφου, όπου έδωσε την δική του εκδοχή για την καταγγελία εις βάρος του, και αποχώρησε.

Η ιστοσελίδα μας www.sentra24.com και ο δημοσιογράφος Μάριος Ευριπίδου, τονίζουν ότι, ουδέποτε αντέγραψαν ή «έκλεψαν» (όπως αναφέρεται στην καταγγελία), οποιουδήποτε κειμένου ή φωτογραφίας από τοπική ή παγκύπρια ιστοσελίδα. Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν έντιμο από μια ιστοσελίδα που εδώ και 7 χρόνια δίδει το δικό της στίγμα στην τοπική κοινωνία.

Σήμερα το πρωί, η ιστοσελίδα μας αναδημοσίευσε, όπως έκαναν σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες, την ανακοίνωση και τη φωτογραφία για την απόκτηση του Ακουινάλδο, από την σελίδα της Πάφος FC στο Facebook. Φαίνεται ότι, αυτό δεν άρεσε στο μέλος του γραφείου Τύπου της Πάφος FC, και έτσι προχώρησε στην καταγγελία. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν καταγγέλθηκαν όλοι οι δημοσιογράφοι που αναδημοσίευσαν τη σημερινή ανακοίνωση της ομάδας από τη σελίδα της στο Facebook.

Η ιστοσελίδα μας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ανακοινώνει ότι, από σήμερα παύει να καλύπτει δημοσιογραφικά την Πάφος FC, μέχρις ότου υπάρξει δημόσια απολογία είτε από το μέλος του γραφείου Τύπου που έκανε την καταγγελία, είτε από τη διοίκηση.

Η ΣΥΝΤΑΞΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here