Η Διοίκηση της Πάφος FC εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τον “θόρυβο” γύρω από τον νεαρό ποδοσφαιριστή Φύτο Κυριάκου, που φέρεται να έχει προχωρήσει σε συμφωνία με την Ανόρθωση Αμμοχώστου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Με την παρούσα ανακοίνωση, το Δ.Σ της Πάφος F.C 2014, θέλει να εκφράσει την δυσαρέσκεια της για τον αντιδεοντολογικό τρόπο που ενήργησε το Σωματείο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, σχετικά με την ανακοίνωση ένταξης του νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Κυριάκου Νεόφυτου.

Με μεγάλη έκπληξη αναγνώσαμε σε αθλητική ιστοσελίδα ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής του Σωματείου μας ανήκει από σήμερα στην ομάδα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής προπονείται ανελλιπώς από την πρώτη μέρα έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας μας κάτω από τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας μας κ.Ραντμίλο Ιβάνσεβιτς και αγωνίστηκε κανονικά στο φιλικό προετοιμασίας του Σαββάτου εναντίον του Ακρίτα Χλώρακας.

Μας λυπεί ιδιαίτερα ο τρόπος που ενήργησε ένα σωματείο όπως η Ανόρθωση Αμμοχώστου, αφού έπρεπε πολύ καλά να γνωρίζει πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ανήκει σε ομάδα η οποία έχει και Πρόεδρο και Διοίκηση με τους οποίους θα έπρεπε να έχει επικοινωνήσει πριν προβεί στην οποιαδήποτε ανακοίνωση.

Κακίζουμε τη συγκεκριμένη ενέργεια και ενημερώνουμε πως θα διαφυλάξουμε όλα τα νόμιμα δικαιώματα μας.

Πρέπει να γνωρίζουν άπαντες στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Κύπρου, πως η Πάφος F.C 2014 δεν αντιπροσωπεύει μια μικρή ομάδα ανθρώπων, αλλά όλη την Πόλη και Επαρχία της Πάφου και έχει ενσωματωμένη στις τάξεις της την ιστορία πολλών ομάδων όπως η Α.Ε.Πάφος, η οποία δημιουργήθηκε από τα ιστορικά Σωματεία του ΑΠΟΠ και του Ευαγόρα, της Α.Ε.Κουκλιών, του ΑΠΟΠ Κυνήρας Πέγειας, του Ατρόμητου Γεροσκήπου καθώς έχει και την στήριξη όλων των άλλων ομάδων της Επαρχίας της Πάφου.

Τέτοιου είδους ενέργειες διαταράσσουν τις σχέσεις του Σωματείου μας με αυτό της Ανόρθωσης Αμμοχώστου και επειδή η Πάφος F.C 2014 δεν είναι ”ξέφραγο αμπέλι”, ενημερώνουμε το φίλαθλο κόσμο πως και εμείς με τη σειρά μας θα προσβάλουμε την πιθανή εγγραφή του προαναφερθέντα ποδοσφαιριστή.

Όσο δε για τους ”ποδοσφαιροπατέρες” της επαρχίας μας οι οποίοι ”προσφέρθηκαν” να μεσολαβήσουν για να γίνει η πιο πάνω ενέργεια (προηγήθηκε μεσολάβηση των ιδίων για άλλους ποδοσφαιριστές μας σε άλλο σωματείο την περασμένη εβδομάδα) και οι οποίοι υπήρξαν εκ των φανατικότερων πρωτεργατών και υποστηρικτών της δημιουργίας της Πάφος F.C 2014, δηλώνουμε πως γνωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις και είμαστε βέβαιοι πως ότι έγινε, είχε εκδικητικό χαρακτήρα λόγω της μη πρόσληψης των ιδίων ή συγγενικών τους προσώπων αλλά και την μη εγγραφή συγκεκριμένου συγγενικού ποδοσφαιριστή στο Σωματείο μας .

Για τους συγκεκριμένους καλοθελητές, δε θα διστάσουμε να ενημερώσουμε το Φίλαθλο κόσμο της Πάφου τόσο για τον τρόπο που ενήργησαν όσο και για τον τρόπο που σενεχίζουν να ενεργούν ενάντια στα νόμιμα συμφέροντα της ομαδας μας ”Πάφος F.C 2014”.

Τελειώνοντας θέλουμε να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση πως η ομάδα της Πάφου που αντιπροσωπεύει όλη την Επαρχία, δε θα ανεχτεί τέτοιου είδους ενέργειες και συμπεριφορές από κανέναν και όσοι πιστεύουν πως η Πάφος θα εξακολουθήσει να είναι ο φτωχός συγγενής του Κυπριακού ποδοσφαίρου, πλανώνται πλάνην οικτρά, πράγμα που θα συνειδητοποιήσουν πολύ σύντομα.

Αναμένουμε το ταχύτερο δυνατό από το Σωματείο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου να αποστείλει γραπτώς το ενδιαφέρον της για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Σε αντίθετη περίπτωση θα γίνουν όλα τα απαραίτητα διαβήματα και ενέργειες για να διαφυλάξουμε τα νόμιμα δικαιώματα μας, αφού ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει ήδη υπογράψει την εγγραφή του, η οποία και επισυνάπτεται.

Εκ μέρους του Δ.Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here