13422271_10206847004876996_4072508381567389039_o

Αρκετά επιτυχημένη χαρακτηρίζει την αγωνιστική χρονιά 2016-2017 ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ακαδημιών και Γυναικείου τμήματος Παφιακού Συλλόγου Αθλοπαιδιών Κλεάνθης Σκορδής.

Ο κ. Σκορδής, με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, προχώρησε σε απολογισμό, τονίζοντας ότι, παρά τα πολλά προβλήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν, κατάφεραν να πετύχουν πολλά από όσα είχαν βάλει στόχο.

Αυτούσια η επιστολή του κ. Σκορδή:

“Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους υγεία και να έχουμε μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά 2017-2018, ακόμη καλύτερη και από την φετινή.

Ξεκινώντας πέρσι στην διοίκηση των ακαδημιών είχα να αντιμετωπίσω αρκετά θέματα στην προσπάθεια μου μαζί με τους συνεργάτες μου, να ανεβάσουμε την Ακαδημία, ένα επίπεδο παραπάνω. Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι σε μεγάλο βαθμό καταφέραμε να υλοποιήσουμε πολλά πράγματα που είχαμε βάλει στόχο. Σίγουρα, υπάρχουν και άλλα πολλά που πρέπει να γίνουν και αυτό θα είναι μέσα στις προτεραιότητες μας φέτος.

Θα είμαι σύντομος όσον αφορά το τι πετύχαμε φέτος πέραν του αγωνιστικού.

 1. Καταφέραμε να υλοποιήσουμε ένα αυξημένο κατά 30% προϋπολογισμό και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινούμε την νέα χρονιά με μηδέν παθητικό και πολλές προοπτικές.
 2. Αγορά αθλητικού υλικού που ζητήθηκε από προπονητές μας για υλοποίηση του έργου τους.
 3. Όλες μας οι ομάδες (7) αγωνίστηκαν φέτος με καινούργιες στολές με χορηγούς και ονόματα των αθλητών.
 4. Αύξηση πέραν του 100% των παιδιών στην ακαδημία.
 5. Αγορά μετταλοκής αποθήκης αξίας700 ευρώ για φύλαξη αθλητικού υλικού στο γυμνάσιο Αγ. Θεοδώρου γιατί μετά από χρόνια μας αφαίρεσαν την αποθήκη που είχαμε, για ανάγκες αθλητικού γυμνασίου.
 6. Αγορά 50 καινούργιων μπαλών Gala αξίας 1250 ευρώ.
 7. Αγορά Ξύλινων βάθρων για εκγύμναση αθλητών αξίας 800 ευρώ.
 8. Βάλαμε τις βάσεις για καλύτερη συνεργασία με ΚΟΠΕ και ομοσπονδιακούς προπονητές για κάλεσμα αθλητών μας στις προεθνικές και Εθνικές ομάδες.
 9. Άριστη συνεργασία με διοικητικό συμβούλιο Παφιακού και αλληλοβοήθεια στην επίτευξη των στόχων μας.
 10. Προπονητής σε κάθε ομάδα μαζί με βοηθό προπονητή για καλύτερα αποτελέσματα. Έλεγχος έργου και απολογισμός κάθε ομάδας ξεχωριστά.(Υλοποίηση 1ου σταδίου )
 11. Άριστη συνεργασία με Χορηγούς των Ακαδημιών με αποτέλεσμα την συνέχιση της συνεργασίας μας για την επόμενη χρονιά αλλά και επιθυμία νέων χορηγών να βοηθήσουν το έργο μας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι των ομάδων μας, σας παραθέτω τα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς.

Στόχος αν θυμάστε πέρσι, ήταν ένα βήμα πιο πάνω και ειδικά στο γυναικείο τμήμα το οποίο κρατήσαμε ζωντανό με μεγάλες προσπάθειες, ήταν μια αξιοπρεπής πορεία για απόκτηση εμπειριών από τις νεαρές μας κοπέλες. Πιστεύω ότι πήγαμε πολύ καλά.

2016 2017

Α. Πανκορασίδες 2η θέση 1η θέση-Πρωταθλήτρια

Β. Κορασίδες 10η θέση 2η θέση

Γ. Νεάνιδες 3η θέση 3η θέση

Δ. Γυναίκες 2η θέση 3η θέση

Ε. Πανπαίδες 3η θέση 3η θέση

Στ. Παίδες 4η θέση 2η θέση

Η. Έφηβοι 7η θέση 1η θέση Β’ Ομίλου και αήττητοι

Τελειώνοντας θα ήθελα σε συντομία να επεξηγήσω τους φετινούς μας στόχους.

 • Συνέχιση συνεργασίας με περσινούς χορηγούς και προσθήκη νέων χορηγών για υλοποίηση του έργου μας και σε μια win win σχέση μαζί τους και ανάδειξη του κοινωνικού χαρακτήρα της υποστήριξης των χορηγών και την καταξίωσή τους στην τοπική κοινωνία μέσω της διασύνδεσης με συγκεκριμένες δράσεις. Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι για την φετινή μας χρονιά Πλατινένιος Χορηγός στην Γυναικεία ομάδα και Ακαδημίες μας είναι το CAP ST GEORGES BEACH CLUB RESORT (by Korantina Homes)
 • Ομαδικό πνεύμα και πιστή τήρηση των κανονισμών / διαδικασιών από όλους.
 • Συντονισμένη προπονητική καθοδήγηση αθλητριών και αθλητών από νέους και υφιστάμενους προπονητές και προπονήτριες και συστηματική ανάπτυξη τους και ανάδειξη του σωματείου μας σε Παγκύπριο επίπεδο.

Ειδικά στο Γυναικείο τμήμα, ο φετινός στόχος στην περίπτωση που έχουμε τις σωστές βοήθειες από όλους θα είναι το Πρωτάθλημα και η άνοδος στην Α’ κατηγορία.

μας.

 1. Επιμόρφωση προπονητών και Έλεγχος έργου και απολογισμός κάθε ομάδας ξεχωριστά.(προπονητών και αθλητών )
 • Ειδική στήριξη σε αθλητές και αθλήτριες μικρών κατηγοριών.
 • Συνεργασία με κλινική και αθλητική διατροφολόγο για όλες μας τις ομάδες.
 • Συνεργασία με νέο προπονητή Αντρών κ. Κυριάκο Καμπερίδη αναλαμβάνοντας το ρόλο του Technical Supervisor των Ακαδημιών.
 • Αγορά ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ για μεταφορά αθλητών στα εκτός έδρας παιγνίδια των ομάδων μας.
 • Αγορά νέου Αθλητικού Υλικού και εξοπλισμού για κάλυψη αναγκών ομάδων μας και αναβάθμισης επιπέδου προπόνησης των ομάδων μας.
 • Διοργάνωση ή η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών σε διεθνή volley camps με την επίβλεψη προπονητών του συλλόγου και της Ακαδημίας μας.
 • Σχεδιασμός και υλοποίηση 3 γηπέδων Beach Volley στην παραλία του Φάρου για τους αθλητές μας και διοργάνωση διεθνών αγώνων Beach Volley. Με την νέα χρονιά το Beach Volley στην Κύπρο γίνεται με απόφαση της ΚΟΠΕ, σωματειακό.
 • Η δημιουργία ισχυρών, ειλικρινών και αμοιβαία επωφελών σχέσεων και δεσμών φιλίας και συνεργασίας με αθλητικά σωματεία που έχουν την ίδια φιλοσοφία και παρεμφερείς στόχους για την ανάπτυξη του Volley στην Κύπρο και συνεργασία/αδελφοποίηση με Σωματείο-ομάδα Βόλεϊ στην Ελλάδα ή Ιταλία.

Η αγωνιστική χρονιά ξεκινά τον Σεπτέμβριο , όμως για εμάς στην διοίκηση έχει ήδη ξεκινήσει!

Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί θα βοηθήσουμε οι ομάδες των Ακαδημιών μας, η Γυναικεία ομάδα αλλά και η Αντρική ομάδα του Παφιακού να πετύχουν τους φετινούς τους στόχους”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here