Κρίμα και άδικο το αποτέλεσμα για την Πάφο που παρόλο που έπαιξε στα ίσα τον Ευρωπαίο Απόλλωνα «κατάφερε» να μείνει στην ισοπαλία 1-1.

Η παφιακή ομάδα που κατά διαστήματα έπαιξε εκρηκτικό ποδόσφαιρο θα μπορούσε να έπαιρνε τη νίκη εάν οι ποδοσφαιριστές της ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Τουλάχιστον πέντε ευκαιρίες θα μπορούσαν να ήταν τέρμα και η Πάφος να έπαιρνε μια τεράστια νίκη απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Απόλλωνα.

Τα τέρματα της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, με τον Απόλλωνα να παίρνει κεφάλι στο σκορ με τον Μάρκοβιτς στο 33ο λεπτό και την Πάφο να απαντά στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Άνταμ Νέμετς και να φέρνει την αναμέτρηση στα ίσα.

Στην επανάληψη η Πάφος μπήκε πολύ δυνατά και στρίμωξε τον Απόλλωνα στο μισό γήπεδο. Η μια φάση διαδεχόταν την άλλη, με τους ποδοσφαιριστές της Πάφου, ωστόσο, να αδυνατούν να στείλουν την μπάλα στο πλεκτό.

Πάντως, η τελευταία φάση ανήκε στον Απόλλωνα, ο οποίος λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης είχε την ευκαιρία να έφευγε με το διπλό, όμως ο Μολ είχε αντίθετη άποψη.

Με το τέλος της αναμέτρησης οι φίλοι της παφιακής ομάδας καταχειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές για την πολύ σπουδαία εμφάνιση που ήταν από τις καλύτερες της φετινής χρονιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here