Διαφορετικά τα δεδομένα πλέον στην Πάφος fc μετά τις σπουδαίες μεταγραφές που πραγματοποίησε. Ο Ζέλικο Κόπιτς έχει στα χέρια του σπουδαίους και έμπειρους ποδοσφαιριστές και με το κατάλληλο στήσιμο και κοουτσάρισμα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο σε οποιανδήποτε έδρα.

Οι πρώτες και μάλιστα δύσκολες εξετάσεις είναι το απόγευμα, όπου η Πάφος fc αναμετράται με τον πανίσχυρο Απόλλωνα στο Τσίρειο στάδιο. Εάν η παφιακή ομάδα παρουσιαστεί καθώς πρέπει, μπορεί να φύγει και με το διπλό από τη Λεμεσό, ωστόσο καλό θα ήταν να παραμείνουν όλοι προσγειωμένοι.

Ο κ. Κόπιτς αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν και από την ετοιμότητα των νέων αποκτημάτων και εάν θα ρισκάρει να τους χρησιμοποιήσει από τώρα.

Οι Λαφράνς, Ουίλιαμς, Πάντσεο, Σακό και Φυλακτού μπορούν να αγωνιστούν. Αμέσως γίνεται αντιληπτό πόση δυναμική θα έχει αυτή η ομάδα με τους πιο πάνω στο αρχικό σχήμα. Μαζί με αυτούς οι Αραγιούρι, Νέμετς, Σάνυ, Μπεσάρα… Μια ομάδα εκρηκτική. Μια ομάδα ικανή για πολλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here