Καθοριστικοί από δω και πέρα όλοι οι αγώνες για την Πάφος fc εάν θέλει να παραμείνει στην εξάδα και να επιδιώξει κάτι περισσότερο στη συνέχεια. Μετά από το εντυπωσιακό σερί των πέντε ισοπαλιών και της μιας ισοπαλίας η ομάδα του Μιχαηλένκο αναρριχήθηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και δικαιούται να κάνει όνειρα.  Η συνέχεια απαιτεί ανάλογη σοβαρότητα, αρχής γενομένης του αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Ερμή. Σε καμιά περίπτωση, δεν πρέπει να υποτιμηθεί η ομάδα της Αραδίππου. Οι τρεις βαθμοί θα πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος.

Η Πάφος, λοιπόν, πάει στο Αμμόχωστος έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Άλλωστε, παιχνίδια σαν αυτό πρέπει να κερδίζει εύκολα ή δύσκολα. Η ομάδα του Ερμή είναι στα “μέτρα” της παφιακής ομάδας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πειθαρχία και σοβαρότητα για να πάρει το τρίποντο.

Η επιστροφή Βα

Περισσότερες επιλογές για στήσιμο της καλύτερης δυνατής ενδεκάδας έχει πλέον Ντιμίτρι Μιχαηλένκο, καθώς επέστρεψαν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Στον αγώνα με τη Δόξα δοκίμασε τον Τόρρες στην κορυφή και τον Μπεριγκό στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Αυτό λογικά θα συνεχιστεί και στον αγώνα με τον Ερμή, με μόνη διαφορά την προσθήκη στο δεξί άκρο του Βα.

Φαίνεται, πάντως, ότι οι επιθετικοί της ομάδας δυσκολεύονται να σκοράρουν και αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να λύσει ο ουκρανός προπονητής της ομάδας.

Με ΑΕΚ

Μετά τον Ερμή, ακολουθεί “καπάκι” ο εξ αναβολής αγώνας με την ΑΕΚ στο Αρένα την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου. Στόχος της Πάφος fc δεν μπορεί να είναι άλλος από το να φύγει με βαθμό, ή βαθμούς από τη Λάρνακα.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here