«Ήμασταν ανώτεροι και κερδίσαμε δίκαια» ανέφερε στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ο πρόεδρος της Αναγέννησης Ελπίδας Μιχάλης Νικολάου μετά τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του επί της ΑΕΠ Πάνω Πολεμιδιών.

Knee And Shin Guard For Brushcutter / Strimmer Use

Η Αναγέννηση ξεκίνησε δυνατά και συγκεντρωμένα τον αγώνα ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του προπονητή Κώστα Σωκράτους. Παρ’ όλα αυτά, οι αντίπαλοι σε μια ξαφνική αντεπίθεση κατάφεραν να προηγηθούν. «Ήταν μια στιγμή αδράνειας για την ομάδα μας, αφού παρά το γεγονός ότι ήμασταν καλύτεροι κατάφεραν να μας προηγηθούν» ανέφερε επίσης ο κ. Νικολάου.

Στην επανάληψη η παφιακή ομάδα μπήκε και πάλι δυνατά, έχοντας ως στόχο την ανατροπή του 1-0, πράγμα που επιτεύχθηκε. Την ισοφάριση πέτυχε ο Νούνο Γκόμεζ με καρφωτή κεφαλιά, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, με σουτ κεραυνό του Μιχάλη Κρητικού η Αναγέννηση πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

«Η ομάδα ήταν ανώτερη ομάδα σε όλο το διάστημα χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι είχαμε και τέσσερα δοκάρια. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι ομαδικής προσπάθειας, αφού τον τελευταίο καιρό, δημιουργήσαμε ένα αρκετά καλό κλίμα στην ομάδα» ανέφερε επίσης ο πρόεδρος της Αναγέννησης Μιχάλης Νικολάου, ο οποίος, τέλος, ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας που έδωσαν δυναμικό παρών στο κοινοτικό Κουκλιών και τους κάλεσε να είναι παρών και στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Επόμενος αντίπαλος για την Αναγέννηση είναι το Κ.Ν. Άχνας, με πιθανό γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα, το κοινοτικό Παρεκκλησιάς.  

Από τον αγώνα θα απουσιάσει ο Ανδρέας Ανδρέου, ο οποίος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη, ενώ επιστρέφει ο Ανδρέας Μάρκου, ο οποίος απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους.

Knee And Shin Guard For Brushcutter / Strimmer Use

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here