Δεν εκπληρώθηκε τελικά η επιθυμία μεγάλης μάζας φιλάθλων που ήθελαν την απομάκρυνση Τόσακ από τον πάγκο της ομάδας. Ο Ουαλλός δέχθηκε τη στήριξη της διοίκησης και καλείται να ανταποδώσει με αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας και καλά αποτελέσματα. Η τύχη του 50χρονου προπονητή εξαρτάται και από τους ποδοσφαιριστές του. Είτε που θα του δώσουν παράταση, είτε που θα τον στείλουν πιο νωρίς στο σπίτι του.

Το αν βελτιώθηκε το κλίμα μεταξύ ορισμένων ποδοσφαιριστών και προπονητή είναι κάτι που θα φανεί στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Οι αρμόδιοι της ομάδας καλούνται να έχουν τα μάτια τους στραμμένα και στους ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παρουσιάζονται κατώτεροι των περιστάσεων. Εάν ο Α ή ο Β ποδοσφαιριστής για οποιονδήποτε λόγο έχει μειωμένη απόδοση, μπορεί να κάτσει στον πάγκο και να παίζουν οι άλλοι που έχουν όρεξη.

Η ομάδα έχει ισχυρές μονάδες και κανείς δεν μπορεί να το διαψεύσει αυτό. Μπορεί να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο και να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο είτε παίζει εντός, είτε παίζει εκτός έδρας. Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι η ομάδα φόβητρο των προηγούμενων χρόνων, ωστόσο, παραμένει πάντα ΑΠΟΕΛ, ειδικά μέσα στην έδρα του.

Μετά τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, αφού πρώτα δούμε αγωνιζόμενη την Πάφο, θα μπορούμε να μιλάμε για τη συνέχεια. Μπορεί ή όχι ο Κάμερον Τόσακ να σώσει τη χρονιά;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here