Ο Ακρίτας μπήκε σε νέα εποχή, έχοντας παραμείνει στην Β’ Κατηγορία, ευελπιστώντας να καθιερωθεί και να μην χρειαστεί να βιώσει ξανά το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού.

Μπαίνει πλέον και σε νέα εποχή όμως και στο διοικητικό του κομμάτι, αφού ο Ακρίτας πέρασε στα χέρια ενός ανθρώπου που αποφάσισε να εμπλακεί στην ομάδα της Χλώρακας, προσφέροντας της ασφάλεια, ισορροπία και οικονομική σταθερότητα. O λόγος για τον Γιώργο Γεωργίου ενός πολύ νέου και παράγοντα με μεγάλη όρεξη για δουλεία και αποφασισμένο να προσφέρει τις καλύτερερες δυνατές λύσεις σε όλους τους τομείς.

Παράλληλα προπονητής των «πρασίνων» για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα είναι ο Κώστας Σωκράτους ο οποίος κατάφερε να κρατήσει τον Ακρίτα στην Β’ Κατηγορία κάτω από πολύ δύσκολές συνθήκες. Μάλιστα ο Κύπριος τεχνικός σε συνεργασία με την διοίκηση των «πρασίνων» έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό τον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα σεζόν.

Ήδη με την ομάδα της  Χλώρακας ανανέωσαν την συνεργασία τους οι Αχιλλέας Μιχαήλ, Λάμπρος Φυλακτού, Δημήτρης Φιλίππου, Χρήστος Μακρής, Παναγιώτης Λουκαΐδης, Αναστάσιος Μακρής, Γιώργος Βάσου, Ονησίφορος Παχταλιάς και οι νεαροί Γιώργος Παπακλεοβούλου, Στέργιος Καλαιτσίδης και Γιώργος Βασιλείου.

Αντίθετα παρελθόν για τον Ακρίτα αποτελούν οι  Άντης Νικολάου, Νικόλας Χριστοφίδης και Πόλυς Φιλίππου που αποτελούσαν σημαντικές μονάδες για την ομάδα.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία πάντως είναι αποφασισμένοι με την ολοκλήρωση των ανανεώσεων να προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό με στόχο από την μια να καλυφθούν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ και από την άλλη η ομάδα να ενισχυθεί τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα με ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Ο στόχος όλων άλλωστε είναι να δημιουργηθεί μια δυνατή ομάδα που να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Β’ Κατηγορία.

Γράφει ο Κώστας Ιωάννου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here