Με τη νίκη θέλει να επιστρέψει η Πάφος από το Παραλίμνι, έτσι ώστε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία. Τα βαθμολογικά δεδομένα είναι τέτοια που δεν επιτρέπουν άλλες απώλειες βαθμών. Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται έξι βαθμών, με την παφιακή ομάδα να θέλει και τους έξι.

Το παιχνίδι, λοιπόν, της 4ης αγωνιστικής είναι εξαιρετικής βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, με την νικήτρια ομάδα να αυξάνει τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Ζέλικο Κόπιτς έχει στη διάθεσή του μια πλοιάδα ικανότατων ποδοσφαιριστών που αν βρεθούν στη μέρα τους μπορούν να περάσουν νικηφόρα από οποιανδήποτε έδρα. Πέραν του τιμωρημένου Χολτ, όλοι οι άλλοι είναι πανέτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι.

Σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα δεν αναμένεται να γίνουν, πέραν του Μολ που αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια μετά τη λήξη της τιμωρίας του.

H ENΠ

Τα ίδια ισχύουν και για την τοπική Ένωση που με νίκη κάνει αποφασιστικό βήμα για παραμονή στην κατηγορία, καθώς με νίκη αφήνει την παφιακή ομάδα πέντε βαθμούς πίσω.

Από πλευράς γηπεδούχου ομάδας ζητήθηκε όπως αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, καθώς την Τετάρτη είναι ορισμένος ο ημιτελικός κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ, για μια περισσότερη μέρα ξεκούρασης, αίτημα που έγινε απόδεκτό από την παφιακή ομάδα.

Στην ΕΝΠ τονίζουν ότι το μυαλό τους είναι στραμμένο στον αγώνα απέναντι στην Πάφο, καθώς «έχει περισσότερα οφέλη» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Στα άλλα παιχνίδια

Στα άλλα παιχνίδια, ο Ερμής φιλοξενεί τη Δόξα, ενώ η Ανόρθωση την Αλκή, παιχνίδια τα οποία ενδιαφέρουν και την παφιακή ομάδα.

Βαθμολογία

Στη βαθμολογία πρώτη παραμένει η Ανόρθωση με 32 βαθμούς και ακολουθούν με 24 Δόξα και ΕΝΠ, με 23 η Αλκή, 22 η Πάφος και τελευταίος ο Ερμής με 13 βαθμούς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here