Τον Ολυμπιακό, με τον οποίο όπως φαίνεται θα παλέψει για παραμονή στην κατηγορία, φιλοξενεί στο Στέλιος Κυριακίδης η Πάφος fc. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην κάτω ζώνη και θα παλέψουν στη συνέχεια για να αποφύγουν τη διαβάθμιση.

Η γηπεδούχος ομάδα θέλει πάση θυσία τη νίκη για να «πιάσει» στους 16 βαθμούς τον Ολυμπιακό, ενώ η ομάδα της Λευκωσίας με νίκη ξεφεύγει έξι βαθμούς από την Πάφος fc.
Ο αγώνας της Δευτέρας, λοιπόν, είναι τεράστιας βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, μιας και πρέπει να παραμείνουν μακριά από τις δύο τελευταίες θέσεις που κατέχουν σήμερα η ΕΝΠ και η ΔΟΞΑ που οδηγούν στη Β’ κατηγορία.

Στα αγωνιστικά, η Πάφος δείχνει ανεβασμένη στα τελευταία παιχνίδια και όλοι αισιοδοξούν ότι οι καλές εμφανίσεις θα συνεχιστούν και η ομάδα θα επιστρέψει άμεσα στις νίκες.

Μεταγραφικά
Στα μεταγραφικά, η Πάφος fc ενέγραψε στο δυναμικό της τους Φόλμπρεχτ και Ράκελς, οι οποίοι καταλαμβάνουν τις δύο από τις τέσσερις μεταγραφές που δικαιούται η παφιακή ομάδα. Για τις δύο άλλες θέσεις δεν υπάρχει κάτι επίσημο στο παρόν στάδιο, ωστόσο, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα αποκτηθούν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Λουλίνια αποτελεί παρελθόν, ενώ κάποιες πληροφορίες φέρουν τον Ράσιτς να βρίσκεται στην πόρτα εξόδου.

Ήττα στο κύπελλο
Την ήττα με 1-0 δέχθηκε η Πάφος από τη Νέα Σαλαμίνα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου Κύπρου. Η Νέα Σαλαμίνα πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση, ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν στον επαναληπτικό που θα γίνει στο Αμμόχωστος την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here