Για να μην υπάρξει εκ νέου αλλαγή προπονητή στην Πάφος fc, ή αν θέλετε, για να μην βγει σκάρτος ο Κάμερον Τόσακ, θα πρέπει η διοίκηση να τον ακούσει.
Ο Ουαλλός είχε δηλώσει παλαιότερα ότι θα ήθελε γεμάτο το ρόστερ κατά μεγάλο ποσοστό πριν την έναρξη της προετοιμασίας για να μπορέσει να δουλέψει σωστά με όλους και να είναι έτοιμοι στην πρεμιέρα.

Όπως όλα δείχνουν, και αν όλα βαδίσουν στη σωστή λογική, το ρόστερ κατά 80 με 90% πρέπει να είναι έτοιμο. Δεν πρέπει να μείνουμε την τελευταία στιγμή όπως τα προηγούμενα χρόνια και να διαψεύσουν όσους λένε ότι και φέτος θα έχουμε μια από τα ίδια.

Το γεγονός ότι δεν διαρρέει οτιδήποτε δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: α) ότι πάλι θα υπάρχει καθυστέρηση με τη συμπλήρωση του ρόστερ, ή β) σκοπίμως δεν διαρρέουν οτιδήποτε νέο μεταγραφικό απόκτημα.

Πάντως, ένα μήνα πριν την επίσημη πρώτη και πέραν των γνωστών ονομάτων και τις ανανεώσεις συμβολαίων, δεν φαίνεται να δίδεται τίποτα προς τα έξω.
Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα δουλέψουν σωστά και θα μπορέσει ο προπονητής να δουλέψει όπως ξέρει. Σε διαφορετική περίπτωση στα μέσα της σεζόν θα ψάχνουμε νέο προπονητή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here