Με στόχο να νικήσει κυρίως την κούραση, αλλά και να επιστρέψει στις νίκες ταξιδεύει η Πάφος fc στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση Αμμοχώστου του Τιμούρ Κετσπάγια. Αυτό είναι το δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι για την παφιακή ομάδα, η οποία με ρόστερ εκατομμυρίων καλείται να κυνηγάει ακόμα και τους βαθμούς σε  δύσκολες αποστολές.
Το κυριότερο πρόβλημα για την πολύ ποιοτική ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς είναι η μη ικανοποιητική αντοχή των ποδοσφαιριστών του, που φάνηκε έντονα σε όλα τα παιχνίδια. Η ομάδα από τις αρχές της επανάληψης μένει από δυνάμεις με την αντίπαλη ομάδα να το εκμεταλλεύεται.
Μπορεί η Πάφος fc να μην είναι απόλυτα έτοιμη αγωνιστικά, αλλά αυτό δε σημαίνει και πολλά. Οι ποδοσφαιριστές ονόματα, όπως αποκαλούνται στα ποδοσφαιρικά στέκια, μπορούν να κάνουν τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο ανά πάσα στιγμή.
Στα αγωνιστικά, ο κ. Κόπιτς δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Δηλαδή, να ξεκινήσει τον αγώνα με πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές, αυτούς που έκαναν φουλ προετοιμασία, και να ρίξει στην επανάληψη τα «βαριά» όπλα του.
Ο Κροάτης προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει σίγουρα τους Μπεριγκό, Ράσιτς και Τόρρες λόγω τραυματισμού, όμως μπορεί να χρησιμοποιήσει τους Σιρόκ και Καμπράλ. Απ’ εκεί και πέρα, ο κύριος Κόπιτς καλείται να κάνει σωστή χρήση του πλούσιου ρόστερ του και να κάνει τη ζημιά στην Ανόρθωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here