Για νέα εποχή μιλούν πλέον στην Πέγεια, αφού οι δύο τοπικές ομάδες, η Πέγεια FC και ο ΠΑΣ Πέγειας αποφάσισαν ότι προχωρούν σε ενοποίηση.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση της Πέγεια FC, όπου η διοίκηση αποφάσισε ομόφωνα “ΝΑΙ” σε ενοποίηση.

“Ναι” σε ενοποίηση αποφάσισε και η διοίκηση του ΠΑΣ Πέγειας, σε ψεσινή συνεδρία.

Έτσι, οι δύο ομάδες της Πέγειας, που φέτος αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας ΠΟΑΣΠ, γίνονται μία και χαράζουν μια κοινή πορεία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της επαρχίας.

Tο συμβούλιο της νέας ομάδας θα είναι 14μελής, με την κάθε ομάδα να έχει από εφτά μέλη. Αποφασίστηκε όπως θα υπάρχουν δύο πρόεδροι, ένας από την κάθε ομάδα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, ο ΠΑΣ Πέγειας αγωνίζεται στους αγώνες ένταξης και στόχο έχει την άνοδο στη Δ’ Κατηγορία. Εάν τα καταφέρει, τότε η νέα ομάδα θα ξεκινήσει από την τέταρτη κατηγορία της ΚΟΠ.

Τώρα, όσο αφορά την ονομασία της νέας ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν τεθεί δύο ονόματα. Είτε Πέγεια 2014, είτε ΑΠΟΠ FC.

Τέλος, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα καθοριστεί συνάντηση των δύο διοικήσεων, έτσι ώστε να πέσουν οι τελικές υπογραφές. Την όλη προσπάθεια στηρίζει ο Δήμος Πέγειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here