Το τμήμα Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Πάφου ανακηρύχτηκε κυπελλούχος ομάδα για το 2013 στη κατηγορία νέων.

Η ομάδα της Πάφου προφανώς ανώτερη σε ηθικό, σε δύναμη και ομαδικό πνεύμα έδωσε και κέρδισε την πρώτη μάχη στη φετινή σαιζόν.

Με προπονητή τον Κλείτο Σωτηριάδη η ομάδα νέων πέρασε στο τελικό το Σάββατο 16 Νοέμβριου αφού κέρδισε την ομάδα της Αμμοχώστου με 11 – 8. Η Αμμόχωστος στάθηκε άξια μπροστά στα παιδιά μας αλλά δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα Παφίτικα κανόνια.

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στο κολυμβητήριο  Λάρνακας η Πάφος έγραψε ιστορία αφού κέρδισε την αήττητη μέχρι τότε Μέσα Γειτονιά με 10-8. Η ομάδα του  Ναυτικού ‘Ομίλου  Πάφου   με τους Κάρλο Μαύρο (αρχηγό και αριθμό 1) και τους  Άγγελο Ζαγκρέο (2),  Άγγελο Ηρακλέους (3), Κυριάκος Παναγιώτου (4), Αίαντα Ιεζεκιήλ (5), Βασίλης Ζαγκρέο (6), Σπύρο Ευσταθίου (7), Ανδρέα Ηρακλέους (8), Αρσένη Χριστοδούλου (9), Μιχάλη Παπαναστασίου (10), Ραφαήλ Ναζίρη (11) , Μαρτσέλλο Σέγκι (12) και Σταυρό Λαζάρου (13) ανάτρεψε τα προγνωστικά και μετάτρεψε τον σχεδιασμένο «περίπατο» της Μέσα Γειτονίας στο καλύτερο παιχνίδι υδατοσφαίρισης που είχαμε παρακολουθήσει φέτος. Η τακτική του έμπειρου προπονητή μας Κλείτου Σωτηριάδη και η πειθαρχεία όλων των παικτών μας ήταν το κλειδί της επιτυχίας.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα νέων είναι η ραχοκοκαλιά της ομάδας αντρών που πριν λίγες μέρες έχασε τον τελικό Κυπέλλου αντρών  εναντίον των επαγγελματιών  παιχτών της Λευκωσίας μόλις με ένα γκολ διαφορά. Τα παιδιά της Πάφου πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και έδωσαν μάθημα ήθους στους τριαντάρηδες της Λευκωσίας που δεν πίστευαν ότι τα δεκαεπτάχρονα Παφιτούθκια τους έπαιζαν ίσος προς ίσον.

Με αυτή την ευκαιρία καλούμε τους Δήμους Πάφου και Γεροσκήπους να αναθεωρήσουν την πολιτική τους για τα κολυμβητήρια της επαρχίας και να δώσουν έμφαση στα αγωνίσματα που έχουν άμεση σχέση με το νερό. Ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου έχει όλα τα στοιχεία να μετατραπεί σε μια άλλη Βουλιαγμένη αν έχει τις κατάλληλες εγκαταστάσεις και τη πραγματική στήριξη της πολιτείας και των Παφίων. Η δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα του ομίλου είναι πολύ αξιέπαινη και για να μπορέσει να συνεχιστεί πρέπει επί τέλους να αξιοποιηθούν ορθά τα 2 κολυμβητήρια που διαχειρίζονται τα δύο δημοτικά συμβούλια Πάφου και Γεροσκήπους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here