Φίλοι και φίλες Χρόνια Πολλά και καλό νέο έτος. Ένα έτος που ξεκινά με δύο δυνατά ντέρμπι.
Σύμφωνα, λοιπόν, με το πρόγραμμα της ομοσπονδίας, στις 2:30 μ.μ, η Πέγεια FC φιλοξενεί τον Α.Σ. Μανδριών σε ένα παιχνίδι έξι βαθμών. Η ομάδα της Πέγειας είναι στην κορυφή, και, ασφαλώς, θέλει να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος. Η ομάδα των Μανδριών είναι στην 5η θέση, και θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Μόνο έτσι θα ελπίζει σε είσοδο στην τετράδα και κάτι περισσότερο στη συνέχεια.
Το άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει αύριο (2:30). Ο τρίτος στη βαθμολογία Προμηθέας φιλοξενεί στον Μούτταλο τον τέταρτο στη βαθμολογία ΠΑΣ Πέγειας. Άλλο ένα παιχνίδι που οι βαθμοί του θα μετρήσουν διπλά, αφού η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων είναι μόλις δύο βαθμοί.
Σήμερα, θα γίνει επίσης ο αγώνας Α.Ε. Πωμού με τον Α.Ε. Αμπελίτη. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις και καίγονται για τους τρεις βαθμούς.
Το πρόγραμμα της Κυριακής, περιλαμβάνει επίσης τις αναμετρήσεις: Ποσειδώνας Γιόλους – Αναγέννηση/Ελπίδα, Α.Ε. Γεροσκήπου – Κ.Ν. Άρμους και Μιλτιάδη Τάλας απέναντι στον Α.Π.Ο. Χρυσομηλιά Αγ. Αμβροσίου Κερύνειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here