Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΦΟΥ ΜΕ  ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΑΠΛΟΥΣ ΣΥΝΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΠΑΦΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΕΣΤΡΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ κ. ΚΛΕΙΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ ,ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΟΡΟΥ κ. ΣΑΒΒΑ ΝΑΖΙΡΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥ ΕΦΟΡΟΥ κ. ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ.

ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΕΠΙ 14 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ ΕΙΤΕ ΕΝΤΟΣ ΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΠΑΝΑΞΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΝΕΩΝ.

ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΕΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Η ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΑΦΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ,ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ,ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΦΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ‘’ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ’’ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here