Την έντονη αντίδραση του προέδρου του συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρου Νεοφυτίδη προκάλεσε ο ορισμός των αγώνων της Β’ κατηγορίας στις 4 το απόγευμα, που όπως ισχυρίζεται, “η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 34 βαθμούς κελσίου στο εσωτερικό (με την πραγματική αίσθηση να είναι στους 35 βαθμούς) και στους 30 βαθμούς στα παράλια (με την πραγματική αίσθηση στους 33 βαθμούς)”.

O Σπύρος Νεοφυτίδης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ασκεί κριτική στην ΚΟΠ ότι δεν σέβεται τους ποδοσφαιριστές, καθώς θα αγωνίζονται κάτω από υψηλές θερμοκρασίες.

Ο λόγος που γίνεται αυτό, σύμφωνα με τον κ. Νεοφυτίδη, είναι οικονομικοί και τεχνικοί, καθώς αρκετές ομάδες δεν διαθέτουν την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη για βραδινούς αγώνες, αλλά και σε γήπεδα που υπάρχουν προβολείς, είναι αρκετά υψηλό το κόστος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ εισηγείται όπως βοηθηθούν τα σωματεία, έτσι ώστε όλοι οι αγώνες να γίνονται νυχτερινοί για να αποφευχθούν ατυχήματα θερμοπληξίας κλπ.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι ορισμένη για την Παρασκευή με τους νυχτερινούς αγώνες Ολυμπιακός – Ακρίτας Χλώρακας που θα είναι και τηλεοπτικός και Εθνικός Άχνας – Διγενής Ορόκλινης.

Οι άλλοι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο και θα αρχίσουν στις 4μ.μ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου (19:00)
Εθνικός Άχνας – Διγενής Ορόκλινης
Ολυμπιακός – Ακρίτας Χλώρακας

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου (16:00)
Ομόνοια Αραδίππου – ΑΕΖ
Αναγέννηση Δερύνειας – ΜΕΑΠ
Οθέλλος Αθηαίνου – Αγία Νάπα
ΑΣΙΛ – ΠΑΕΕΚ
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – ΘΟΪ Λακατάμιας

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου (16:00)
Άρης – Ονήσιλλος Σωτήρας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here