Πρεμιέρα και για τα πρωταθλήματα μικρών κατηγοριών. Η επαρχία μας εκπροσωπείται από πέντε ομάδες, τον Ακρίτα στη Β’ κατηγορία, την ΕΝΑΔ στη Γ’ κατηγορία, και τις Φοίνικα, Πέγεια και Γεροσκήπου στο πρωτάθλημα ΣΤΟΚ.

Στη Β’ κατηγορία, λοιπόν, με τις δεκαέξι ομάδες και τους δύο ομίλους για πρώτη φορά, ο Ακρίτας θα προσπαθήσει να πετύχει τον στόχο του που δεν μπορεί να είναι άλλος από την άνετη παραμονή στην κατηγορία. Στην πρεμιέρα φιλοξενεί τον Ερμή στη Χλώρακα, έχοντας στον πάγκο του τον Μάριο Χαραλάμπους που αντικατέστησε τον Κώστα Σωκράτους λίγες ημέρες πριν.

Στη Γ’ κατηγορία, η ΕΝΑΔ, που έχει αρκετά προβλήματα και φέτος, θα προσπαθήσει να τερματίσει από τη μέση και πάνω του βαθμολογικού πίνακα. Εάν τα καταφέρει θα είναι επιτυχία. Στην πρεμιέρα, φιλοξενείται από τον Ηρακλή Γερολάκκου, και καλείται να δείξει τα πρώτα δείγματα γραφής με τους πολλούς ισπανούς στο ρόστερ της.

Στην επίλεκτη ΣΤΟΚ, η νεοφώτιστη Γεροσκήπου θα προσπαθήσει να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία, ενώ Φοίνικας και Πέγεια θα προσπαθήσουν για την άνοδο.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here