Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της 56χρονης γυναίκας από τα Χανιά, Ευτυχίας Ποποδάκη, η οποία έχασε το μεσημέρι της Τετάρτης τη ζωή της, επειδή η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα.

Τα ερωτήματα είναι πολλά, για το αν γνώριζαν οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ την κατάσταση της γυναίκας και ποιος έδωσε την εντολή για αυτή την ανεύθυνη πράξη, που είχε ως τραγικό αποτέλεσμα ένας συνάνθρωπος μας να χάσει τη ζωή του.

Ο γιος της τετραπληγικής γυναίκας, Ανδρέας Ποποδάκης, ξεσπά μιλώντας στο «protothema.gr», καταλογίζοντας σοβαρές ευθύνες στη ΔΕΗ. «Είναι δολοφόνοι, σκότωσαν τη μητέρα μου για 267 ευρώ οφειλή».

«Η ΔΕΗ ήξερε από το 2007 ότι η μητέρα μου είναι με μηχανική υποστήριξη και δε μπορεί να ζήσει χωρίς ρεύμα», σημείωσε.

Ο κ. Ποποδάκης ενημερώθηκε χθες το μεσημέρι ότι η μητέρα του βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση, όταν πήγε στο νοσοκομείο να τη δει, οι γιατροί του είπαν ότι έχει πεθάνει.

«Όταν πήγαμε στο σπίτι της μητέρας μου, διαπιστώσαμε ότι η ΔΕΗ είχε κόψει την παροχή ρεύματος, καταλαβαίνετε το σοκ», μας λέει, τονίζοντας, ότι ο άνθρωπος που έκανε αυτή την πράξη θα έπρεπε να έχει αντιληφθεί ακόμα και αν δεν το γνώριζε, ότι μέσα υπάρχει άνθρωπος με μηχανική υποστήριξη, καθώς άρχισε να χτυπά ο συναγερμός του μηχανήματος.

Αυτό που περιμένει τώρα η οικογένεια είναι η ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να κινηθούν νομικά κατά της ΔΕΗ.

protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here