Πρόκειται για ποδοσφαιριστές 10-13 χρόνων που επιλέγηκαν μέσα από ένα φιλτράρισμα 3.000 παιδιών και μεταβαίνουν δεύτερη φορά στο Λονδίνο σε πέντε μήνες

Στο Λονδίνο για δοκιμαστικά θα μεταβούν 16-23 Φεβρουαρίου οκτώ ποδοσφαιριστές των Cyprus Elite Players, ηλικίας 10-13 χρόνων. Εδώ και εννιά μήνες βρίσκεται σε διαδικασία η αξιολόγηση της δεύτερης φουρνιάς των Cyprus Elite Players.

Από το Τουρνουά της Αγίας Νάπας του 2013, όπου συμμετείχαν πάνω από 3.000 παιδιά, επιλέχθηκαν 140 ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος στο καμπ των Cyprus Elite Players τον περασμένο Μάιο. Απ΄ αυτούς οι πενήντα μετέβησαν στην Αγγλία τον Οκτώβριο του 2013, όπου έπαιξαν σε φιλικά παιχνίδια απέναντι σε αγγλικές ομάδες, υπό το βλέμμα σκάουτερ.

Από την αφρόκρεμα των 50 παιδιών επιλέχθηκαν οκτώ Κυπριόπουλα που θα μεταβούν ξανά στο Λονδίνο για να αγωνιστούν σε φιλικά με τις ομάδες της Bailey Elite Football Academy, επίσημου συνεργάτη των Cyprus Elite Players.

Σε αντίθεση με πέρσι, όπου τα δοκιμαστικά έγιναν υπό την σκέπη της Τότεναμ, φέτος τα οκτώ παιδιά από την Κύπρο θα παίξουν υπό τα βλέμματα σκάουτερ διαφόρων ομάδων, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες τους να επιλεγούν.

Στο Λονδίνο θα μεταβούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Γιώργος Θεοδοσίου (City Academy), Στέλιος Παναγιώτου (ΑΕΛ), Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης (Αθλέτικο Λάρνακα), Νικόλας Κωνσταντίνου (City Academy), Βασίλης Πέτρου (Αθλέτικο Λάρνακα), Μανώλης Χαραλάμπους (Olympico Πάφος), Γιώργος Χριστοδούλου (Nuevo Campo) και Γιάννης Τσουτσούκης (Junior Academy).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here