Μετά από ένα ντέρμπι τουλάχιστον στα δυο από τα τρία σετ η Ομόνοια πέτυχε τη 13η συνεχή της νίκη κερδίζοντας τον πολύ καλό Παφιακό με 3-0 σετ (26-24,25-11,26-24) στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» και αποσπάστηκε 10 βαθμούς από τον αντίπαλό της και την Pokka ΑΕ Καραβά που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με 28 βαθμούς.

Εντυπωσιακό θέαμα πρόσφερε το πρώτο σετ. Οι εναλλαγές στο σκορ κυριαρχούσαν  και το ντέρμπι συνεχίστηκε μέχρι το τέλος. Στα αρχικά στάδια οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο, αλλά  η Ομόνοια με καλό μπλοκ προηγήθηκε 17-14, αλλά ένα γρήγορο σερί του Παφιακού με 0-5 με αιχμές τους Μπουρκόφσκι, Ιβάνκοβιτς έφερε τον Παφιακό μπροστά στο σκορ με 19-18. Απ’εκεί και πέρα το παιχνίδι παίχθηκε πόντο –πόντο για να κερδίσει η Ομόνοια με 26-24 και να πάρει το σετ προηγούμενη 1-0.

Εντελώς, διαφορετικό το δεύτερο σετ αφού η Ομόνοια κατάφερε να πάρει από την αρχή τα ηνία του σετ και με όπλο τις επιθέσεις από τον κεντρικό άξονα και το μπλοκ καθάρισε εύκολα με 25-11.

Ο Παφιακός επανήλθε στην κυριολεξία στο τρίτο σετ και έδειξε αποφασισμένος να μείνει ζωντανός στον αγώνα. Προηγήθηκε με 8-10, αλλά άνκαι γνώρισε την αντίδραση της Ομόνοιας η οποία χάρις στο μπλοκ της και τον Τούλιο προηγήθηκε με 23-19, κατόρθωσε να γυρίσει τα δεδομένα. Με τον Ιβάνκοβιτς στο σερβίς γύρισε τον αγώνα και προηγήθηκε 23-24. Η αντίδραση της Ομόνοιας ήταν άμεση και κατάφερε να κερδίσει 26-24 το σετ και τον αγώνα 3-0.

Oμόνοια (Σ.Σάββα): Ρεινάλντο, Σ. Πετρακκίδης, Αλβες, Τούλιο,Αλεξίου, Α. Πετρακκίδης – Αλλαγές: Λίμπερο –Αντωνίου, Αδάμου.

Παφιακός (Σπ. Πρωτοψάλτης): Οικονομίδης, Ιβάνκοβιτς, Ανδρέου, Ευσταθίου, Κωνσταντινίδης, Μπουρκόφσκι – Αλλαγές Λίμπερο Π’’Χριστοδούλου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here