Πριν λίγο καιρό, επί εποχής στημένων αγώνων και κόκκινων φακέλων, γράφαμε ότι δεν θα γίνει τίποτα όσον αφορά αυτή τη σοβαρή υπόθεση, όχι γιατί ξέραμε κάτι, αλλά επειδή κάθε χρόνο συμβαίνουν τα ίδια. Η αστυνομία ξεκινά έρευνες, αλλά κάπου μένει στη μέση, καθώς δεν υπάρχουν απτά στοιχεία.

Προς στιγμήν η στήλη ήταν έτοιμη να διαψευστεί πανηγυρικά, καθώς η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό όλους τους επηρεαζόμενους για να βάλει τέρμα στα κακώς έχοντα του κυπριακού ποδοσφαίρου… Με την πάροδο του χρόνου όμως, η στήλη επιβεβαιώνεται, καθώς όχι μόνο δεν έχει τιμωρηθεί κανείς, αλλά η υπόθεση κάπου χάθηκε! Και δεν είναι μόνο αυτό: Η ΚΟΠ, η μητέρα των σωματείων, που δεν θέλει σε καμιά περίπτωση τα μέλη της να εμπλέκονται σε στημένα παιχνίδια και κόκκινους φακέλους προχώρησε σε μια κίνηση που αν μη τι άλλο «βοηθά» τα σωματεία.

Η ΚΟΠ λοιπόν θέλοντας να βοηθήσει τα σωματεία – μέλη της παίρνει πίσω τις τιμωρίες που επέβαλε στα σωματεία που εμπλέκονται στα στημένα, λόγω της κρίσης που μαστίζει το ποδόσφαιρό μας από την πανδημία.

Έτσι, τα βαριά πρόστιμα που σε κάποιες περιπτώσεις έφθαναν και τις 50.000 (στο σωματείο Διγενής Μόρφου, εάν δεν μας απατά η μνήμη μας), αποσύρονται. Με λίγα λόγια, ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here