Όταν έχεις στα χέρια σου μια τέτοια είδηση δεν μπορείς να την κρατάς μυστικό για πολύ καιρό. Είτε θα την ανεβάσεις άμεσα με κάθε επιφύλαξη, είτε θα την κρατήσεις, μέχρι να την επιβεβαιώσεις, με κίνδυνο όμως να χάσεις την (άτυπη) πρωτιά!

Ο λόγος για το ενδιαφέρον της Πάφος fc για τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ιταλίας Εμανουέλε Τζιακερίνι. Ομολογώ ότι δεν μπόρεσα να διασταυρώσω την είδηση, ωστόσο, μιας και η πηγή ήταν αξιόπιστη, είπα να τη δημοσιεύσω!

Η πληροφορία που έφθασε κοντά μας έκανε λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών, έχοντας μάλιστα καταλήξει και στο οικονομικό.

Τώρα, είτε είναι υπαρκτό, είτε όχι το ενδιαφέρον της Πάφος fc η έρευνα μας έγινε και μάλιστα με αρκετή δόση χαράς. Βλέπετε, δεν συνηθίσαμε να κοιτάζουμε το ρόστερ της Εθνικής Ιταλίας για έναν ποδοσφαιριστή που απασχολεί ή πιθανόν να απασχολήσει την ομάδα της πόλης σου.

Πάντως, οι Ρώσοι ιδιοκτήτες είναι αποφασισμένοι να φτιάξουν μια ομάδα ικανή ακόμη και για να κυνηγήσει μια θέση στην πρώτη τετράδα, άρα λογικό είναι να κοιτάζουν τέτοιου βεληνεκούς ποδοσφαιριστές.

Υ.Γ. 1. Εύχομαι η είδηση να είναι ορθή, όχι γιατί θέλουμε την επιβεβαίωση, αλλά για να έρθει αυτός ο παικταράς στην ομάδα… Ένας ποδοσφαιριστής που θα αποτελέσει κόσμημα όχι μόνο για την Πάφο, αλλά και για ολόκληρη την Κύπρο.

Υ.Γ. 2. Είμαι σίγουρος ότι ο Εμανουέλε Τζιακερίνι δεν θα είναι το μεγάλο όνομα της ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here