Συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα η Πάφος fc, αφού και στον αγώνα με τον Απόλλωνα είχε πολύ καλή απόδοση. Τώρα, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς βρήκε τον καλό εαυτό της και μπορεί πλέον να κοιτάζει στα μάτια όλους τους μεγάλους αντιπάλους, είτε παίζει εντός, είτε παίζει εκτός έδρας. Άλλωστε, αυτό έχει αποδείξει στις τελευταίες αγωνιστικές, όπου νίκησε την ΑΕΚ με 1-0 στο Στέλιος Κυριακίδης, και ακολούθως 2-2 με την Ανόρθωση στο Αντώνης Παπαδόπουλος και 1-1 με τον Απόλλωνα στην Πάφο.

Είχαμε γράψει ότι η Πάφος έχει ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα και δύσκολα θα είχε βαθμολογικό κέρδος, ωστόσο, ήταν θέμα χρόνου να πάρει τα πάνω της και να ξεκινήσει τη συγκομιδή βαθμών που τόσο στερήθηκε στον πρώτο γύρο.

Πλέον η ομάδα που δεν έχει να φοβηθεί κανένα, κοιτάζει πιο αισιόδοξα το μέλλον. Ένα μέλλον που προδιαγράφεται λαμπρό, καθώς φαίνεται ότι μπαίνουν οι βάσεις για κάτι πιο αξιόλογο στη συνέχεια. Το ρόστερ είναι αρκετά καλό και ικανό για όλα, ενώ με τις προσθήκες που θα γίνουν θα γίνει ακόμα καλύτερο.

Η συνέχεια του πρωταθλήματος ήταν και παραμένει δύσκολη. Μπορεί η ομάδα να στέκεται επάξια απέναντι στους μεγάλους, όμως θα πρέπει να κάνει το ίδιο και απέναντι στους μικρούς για να μπορέσει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και να επιδιώξει τη διάκριση.

Μεγάλο πλήγμα για την ομάδα η απουσία του κόσμου από το γήπεδο. Είνα απαράδεκτο να αγωνίζεται η μοναδική ομάδα της πόλης και να πάνε στο γήπεδο 700 και 800 φίλαθλοι. Οι άλλοι πού είναι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here