Τις τελευταίες μεταγραφές πραγματοποιεί αυτές τις μέρες η Πάφος fc. Μεταγραφές που στην ουσία δεν γίνονται για χάρη της μεταγραφικής περιόδου, αλλά για να δώσουν περισσότερη δυναμική στην ομάδα.

Την Τρίτη ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση υπό τη μορφή δανεισμού του Κέβιν Λαφράνς. Ενός καταξιωμένου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, εκεί που η ομάδα είχε πρόβλημα. Μαζί με τον Αραγιούρι αναμένεται να αποτελέσουν ένα ισχυρό και ανίκητο δίδυμο.

O Λαφράνς έχει πλούσιο βιογραφικό στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και η απόκτησή του έστω και για ένα χρόνο είναι τεράστια επιτυχία για την παφιακή ομάδα.

Μετά τον Λαφράνς ακολούθησε η απόκτηση ενός άλλου κεντρικού αμυντικού, του Χοακίν Βαρελά. Πρόκειται για ένα αρκετά εξελίξιμο ποδοσφαιριστή που πρώτη φορά θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, καθώς αγωνίστηκε σε ομάδες της Ουρουγουάης και του Μεξικό.

Τελευταία προσθήκη, αναμένεται να είναι ο Μπακαρί Σακό, η αξία του οποίου φθάνει τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και είναι ίσως η ακριβότερη μεταγραφή των τελευταίων χρόνων στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο τέως επιθετικός της Κρύσταλ Πάλας βρίσκεται στην πόλη μας τις τελευταίες ώρες και περνά από ιατρικές εξετάσεις. Εάν όλα εξελιχθούν ομαλά, ο Σακό θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα. Η απόκτηση Σακό θα δώσει τεράστια δυναμική στην παφιακή ομάδα που χωρίς υπερβολή μπορεί να μπει σφήνα στις διεκδικήτριες του τίτλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here