Μπήκαμε για τα καλά στη μετεγραφική περίοδο, και στην Πάφος fc άρχισαν δειλα-δειλά τον προγραμματισμό.
Είχαμε γράψει και παλαιότερα ότι αν η Πάφος καταφέρει και πάρει τέσσερις σπουδαίους ποδοσφαιριστές μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια του πρωταθλήματος και να πετύχει το κάτι παραπάνω.
Η πρώτη μεταγραφή είναι γεγονός. Μπορεί το όνομά του να μην λέει και πολλά, είναι ωστόσο ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει αρκετά την παφιακή ομάδα.
Πρόκειται για τον Ντένις Ράκελς ο οποίος ανήκει στην Πάφο, αλλά τους τελευταίους έξι μήνες αγωνιζόταν στη Ρίγα Λετονίας, ομάδα με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ο Ράκελς που αγωνίζεται ως επιθετικός είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Λετονίας.
Απ’ εκεί και πέρα, αναμένονται ακόμα τρεις μεταγραφές και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει γνωστό κάποιο όνομα. Παλαιότερα είχε ακουστεί ότι η ομάδα θα ενισχυόταν και στη θέση του τερματοφύλακα, ωστόσο, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.
Ο νυν τερματοφύλακας της ομάδας Τζοςελ Μολ παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοσή του, όπως φυσικά και οι άλλοι ποδοσφαιριστές. Στον αγώνα με την ΑΕΚ ο Μολ είχε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις και βοήθησε κατά μεγάλο ποσοστό στο να διατηρηθεί το 1-0.
Στο μεταξύ, παρελθόν από την ομάδα αποτέλεσε ο Λοράν… Ένας ποδοσφαιριστής που δεν προσέφερε τα αναμενόμενα. Την πόρτα εξόδου αναμένεται να δουν και άλλοι ποδοσφαιριστές για να μπορέσουν να εγγραφούν τα νέα αποκτήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here