Βασισμένη στο βιβλίο του Σερ Άλεξ Φέργκουσον με τίτλο «Leading» θα είναι η παρουσίαση με θέμα «Ο Ρόλος του Προπονητή ως Διαχειριστής Ομάδας (Μάνατζερ)» που διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Προπονητών και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, την προσεχή Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στην αίθουσα CineStudioτου Πανεπιστημίου, στις εγκαταστάσεις του στη Λευκωσία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών.Η παρουσίαση εντάσσεται στο πρόγραμμα του Συνδέσμου για εκπαίδευση και επιμόρφωση των μελών του, στα πλαίσια του οποίου έχουν ήδη γίνει αρκετές εκδηλώσεις και θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Σε όσους παρευρεθούν θα δοθούν διπλώματα παρακολούθησης. Η παρουσίαση θα διαρκέσει μιάμιση ώρα.

«Με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έχουμε αναπτύξει μια συνεργασία από πέρσι η οποία ενδυναμώνεται μέρα με τη μέρα, καθώς έχουμε κοινό στόχο την επιμόρφωση των ανθρώπων που ασχολούνται με τον αθλητισμό – στην περίπτωσή μας, των προπονητών. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και προσωπικό τον Πρόεδρό του, φίλο Νίκο Καρτακούλλη, για την αμέριστη υποστήριξη σε όλες τις δραστηριότητες του Συνδέσμου» λέει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κύπριων  Προπονητών Ποδοσφαίρου κ. ΆντροςΚουλουμπρής.

Ήδη το ενδιαφέρον για την παρουσίαση είναι αυξημένο.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρευρεθούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στο info@footballcoaches.com.cy ή stylianou.d@unic.ac.cy, με μήνυμα στη σελίδα του Συνδέσμου Προπονητών στο Facebookή τηλεφωνικώς στα νούμερα 22870200 ή 22841568.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here