Με στόχο τους τρεις βαθμούς πάει η Πάφος fc στο άδειο από κόσμο στάδιο ΓΣΠ της πρωτεύουσας, για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ σε ένα εξαιρετικά δύσκολο και συνάμα σημαντικό παιχνίδι.

Η νίκη είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος και για τις δύο ομάδες, με τη γηπεδούχο ομάδα να ψάχνει απεγνωσμένα τη νίκη για να ανακάμψει και να ανέβει βαθμολογικά. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως και ο Κάμερον Τόσακ, ασφαλώς, παίζουν με την πλάτη στον τοίχο. Η συγκομιδή βαθμών των δύο ομάδων δεν είναι καθόλου ικανοποιητική και το τρίποντο στην αυριανή αναμέτρηση είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική ανάγκη.

Στην Πάφο, πάντως, όλοι αναγνωρίζουν ότι ο αγώνας είναι εξαιρετικά δύσκολος, όμως υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ότι  η ομάδα μπορεί να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη.

Στα αγωνιστικά, ο Κάμερον Τόσακ πέραν από τους Μέρφι και Ακαλέ δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα και έτσι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με ότι καλύτερο διαθέτει.

Όσο για την ενδεκάδα, κανείς δεν μπορεί να κάνει ασφαλή πρόβλεψη, καθώς ο Τόσακ συνηθίζει στα τελευταία παιχνίδια να αλλάζει συνεχώς θέσεις στους ποδοσφαιριστές. Δεν αποκλείεται πάντως, να είναι η ίδια ενδεκάδα με τη Νέα Σαλαμίνα, δηλαδή τους: Ρούτκο, Αντωνίου, Σάιζ, Αραγιούρι, Αουρέλιο, Φυλακτού, Ανγκούλο, Χάτσινσον, Βα, Βαλακάρι και Μπεριγκό. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Φουρ.

Στα υπέρ για τον Ουαλλό προπονητή της παφιακής ομάδας το γεγονός ότι έχει πλέον στη διάθεσή του πλούσιο πάγκο και μπορεί να αλλάξει τα πλάνα του ανά πάσα στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here