58

Πλήρης επιβεβαίωση των όσων γράψαμε παλαιότερα για την αγωνιστική άνοδο της Χρυσομηλιάς με την κάθοδο του ισχυρού οικονομικού παράγοντα Πάμπου Τσιακκαρά. Με την εμπλοκή του στην ομάδα, και με την ενίσχυση που έχει γίνει, η Χρυσομηλιά έχει ανεβάσει επίπεδο και αγωνιστική με αγωνιστική γίνεται ακόμη καλύτερη.

Τρανό παράδειγμα η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου εις βάρος της πολύ καλής ομάδας του Κ.Ν. Άρμους με 4-1 και μάλιστα στην έδρα της αντιπάλου.

Η ομάδα της Χρυσομηλιάς αποτελείται από εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, με τους οποίους μπορεί να φθάσει αρκετά ψηλά. Παρά το γεγονός ότι κρατούν χαμηλούς τόνους, εν τούτοις η αγωνιστική παρουσία της ομάδας δείχνει ότι μπορεί να τερματίσει αρκετά ψηλά και να διεκδικήσει ακόμα και την κατάκτηση του κυπέλλου.

Στο μεταξύ, ακόμη ένας ισχυρός οικονομικός παράγοντας, ο επιχειρηματίας Νεκτάριος Νικολάου, εντάσσεται στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα αποκτά ακόμη μεγαλύτερη δυναμική.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι, οι δύο ισχυροί άντρες θέλουν ακόμη πιο δυνατή την ομάδα και τον Ιανουάριο θα προχωρήσουν σε περαιτέρω ενίσχυση.

Κεφάλαιο διαιτησία

«Το Σωματείο Χρυσομηλιά δεν θέλει και ούτε ωφέλει να τοποθετηθεί έναντι οποιουδήποτε σχολίου περί διαιτησίας. Στηρίζουμε την διαιτησία και πιστεύουμε στην δίκαιη και αμερόληπτη τήρηση των κανονισμών από τους διαιτητές» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το σωματείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here