Σπουδαία η νίκη επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Μια νίκη που χαρακτηρίζεται χρυσάφι, διότι σε περίπτωση που η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς δεν κέρδιζε, θα ηχούσαν για τα καλά οι σειρήνες της διαβάθμισης.

Πλέον η ομάδα είναι στην 9η θέση με 8 βαθμούς, έχοντας προσπεράσει κατά ένα βαθμό την Ένωση και τον Ερμή και κατά τέσσερις την Αλκή.

Η βαθμολογία είναι τέτοια όπου με μια νίκη κάνεις άλμα προς τα πάνω, όμως, εάν δεχθείς ήττα, θα συμβεί το αντίθετο.

Ρίχνοντας μια ματιά στη βαθμολογία ο στόχος της εξάδας για λογαριασμό της Πάφος fc, είναι άπιαστο όνειρο. Ακόμα και αν η Πάφος ανέβαζε στροφές ο στόχος της εξάδας είναι απομακρυσμένος και θα ήταν καλύτερα να τεθεί ο στόχος για παραμονή στην κατηγορία (αν δεν τέθηκε ήδη).

Μπορεί η ομάδα έχει ένα ικανότατο ρόστερ, με ποδοσφαιριστές που ζηλεύουν αρκετές μεγάλες ομάδες, ωστόσο, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα, και η παραμονή στην κατηγορία θα είναι επιτυχία.

Εν πάση περιπτώσει, η Πάφος έχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια και δύσκολα θα έχει βαθμολογικό κέρδος στους επόμενους αγώνες. Πέραν του δύσκολου αγώνα με τη Δόξα ακολουθούν οι αγώνες με ΑΕΚ, Ανόρθωση, Απόλλωνα και ΑΕΛ, δηλαδή, ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο… Συνεπώς, ας αφήσουμε την εξάδα στην άκρη και ας επικεντρωθούμε στο πώς η ομάδα θα μείνει στην κατηγορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here