Μιας και το πρωτάθλημα κάπου έχει τελειώσει για την Πάφος fc δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωσή του, να ρίξουμε μια ματιά στους εναπομείναντες αγώνες, και τον ρόλο που παίζει η παφιακή ομάδα.
Παρότι αρκετές χρονιές, επί εποχές ΑΕΠ βέβαια, έπεσε θύμα παρασκηνίου, φέτος δεν είχε ανάγκη από κανένα, διότι είχε μακράν την καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί σε μερικά παιχνίδια να τα έβρισκε σκούρα, ωστόσο, μόνο και μόνο που κέρδισε τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες εντός και εκτός έδρας λέει πολλά.
Δύο αγωνιστικές, λοιπόν, πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και η Πάφος fc έχει ακόμα στραμμένα τα φώτα επάνω της, μιας και την Κυριακή αγωνίζεται με την ΕΝΠ στο Στέλιος Κυριακίδης, σε ένα αγώνα πολύ σημαντικό. Μπορεί η ίδια να μην έχει ανάγκη τους βαθμούς, ωστόσο, τους έχει η ΕΝΠ, καθώς εάν χάσει, κινδυνεύει να υποβιβαστεί στη Β’ κατηγορία.
Για τον αγώνα της Πάφου ενδιαφέρεται και η Αλκή, η οποία εάν καταφέρει και αποσπάσει βαθμό από την Ανόρθωση και την ίδια ώρα χάσει η ΕΝΠ, τότε υποβιβάζεται η ομάδα του Παραλιμνίου.
Εκεί στην Αλκή εύχονται η Πάφος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να παίξει σαν Πάφος… Με λίγα λόγια περιμένουν από τους ποδοσφαιριστές του Ζέλικο Κόπιτς να παίξουν για τη φανέλα και όχι άδικα.
Οκ, η Πάφος καλείται να διατηρήσει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και να παίξει για τον εαυτό της και θα παίξει. Ελπίζουμε το ίδιο να συμβεί και στον αγώνα του Αμμόχωστος και όχι κάποιοι να παίξουν για την πόλη τους, αντί για τη φανέλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here