Πάφος: Με αιχμή του δόρατος τον Καμαρά…

Abel Camara1 Πάφος: Με αιχμή του δόρατος τον Καμαρά...

Για να έχει αντίκρισμα η πολύ σπουδαία νίκη επί της Ομόνοιας, η Πάφος θα πρέπει να φύγει με το διπλό από τη Λευκωσία. Μπορεί ο Ολυμπιακός να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να είναι σκληρό καρύδι, όμως η παφιακή ομάδα με εμφάνιση σαν αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής, δεν πρέπει να φοβάται κανένα.  Ο Λούκα Έλνσερ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού οι “παγκίτες” έκαναν τη διαφορά.

Με αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί η Πάφος απέναντι στον Ολυμπιακό στο Μακάρειο στάδιο και αυτό διότι οι ποδοσφαιριστές που ήταν στον αγώνα με την Ομόνοια, όπως οι Καμαρά, Κοβαλένκο και Κομπανί, έδειξαν, όχι μόνο να έχουν προσαρμοστεί, αλλά και να ανεβάζουν την ποιότητα της ομάδας.  Η παρουσία Καμαρά στην κορυφή πρέπει να θεωρείται δεδομένη, μιας και ο Παναγιώτης  Ζαχαρίου είναι τραυματίας και δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Αρκετές πιθανότητες να είναι στο βασικό σχήμα συγκεντρώνει και ο Κοβαλένκο, ο οποίος παρουσιάζεται αρκετά ανεβασμένος. Στον αγώνα με την Ομόνοια ήταν αρκετά δραστήριος και έκανε αισθητή την παρουσία του. Ήταν, μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής που κέρδισε το πέναλτι.

Απ’ εκεί και πέρα, δεν αναμένεται να υπάρξει άλλη σημαντική αλλαγή. Πάντως, ο Λούκα Έλσνερ τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς βλέπει ότι με τις τελευταίες προσθήκες μπορεί να φτιάξει ένα ισχυρό σύνολο που να μπορεί να παίζει στα ίσα όλες τις ομάδες.

Να μην ξεχνάμε ότι κάποιοι νεοφερμένοι βρίσκονται πίσω από πλευράς απόδοσης, κάτι που σημαίνει ότι πολύ σύντομα η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη.

Τώρα, όσο αφορά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι ποδοσφαιριστές του κ. Έλσνερ καλούνται να παρουσιαστούν με την ίδια σοβαρότητα και το ίδιο πάθος, όπως και στον αγώνα με την Ομόνοια. Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να υποτιμηθεί, παρόλο που αγωνίζεται με αρκετούς κύπριους ποδοσφαιριστές. Οι «μαυροπράσινοι» έχουν κερδίσει τον Εθνικό Άχνας, ενώ απέσπασαν ισοπαλία από Απόλλωνα και Δόξα. Πάντως, οι μέχρι τώρα εμφανίσεις αποδεικνύουν ότι ο Ολυμπιακός  δεν θα είναι εύκολη λεία για κανένα.

Λεωφορείο

Η διοίκηση της Πάφος fc ανακοίνωσε ότι θα διευθετηθεί λεωφορείο για όσους φίλους της ομάδας ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στην αναμέτρηση του Μακαρείου σταδίου εφόσον υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός φιλάθλων. Όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με τον αριθμό 99832014 για κράτηση θέσης.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*