Μια ανακοίνωση της Πάφος fc επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ακόμα πιο ισχυρή. Αναφέρει ότι «στόχος είναι η ομάδα να είναι στις μεγάλες ομάδες της Κύπρου» κάτι που τα λέει όλα.

Είναι φανερό ότι οι ιδιοκτήτες της ομάδας είναι αποφασισμένοι να ρίξουν ακόμη περισσότερο χρήμα για να φέρουν ακόμα πιο σπουδαίους ποδοσφαιριστές.
Όσο αφορά την ενίσχυση, επιθετικά, δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα, καθώς η παρουσία Νέμετς, Μπεριγκό και Ράσιτς, καλύπτει και με το παραπάνω τον τομέα αυτό, χωρίς να αποκλείεται η απόκτηση άλλου φορ.

Απ’ εκεί και πέρα, ακούγεται έντονα ότι ψηλά στη λίστα της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται ένα δεκάρι καλό, το οποίο θα κάνει τη διαφορά. Αντιλαμβάνεστε τι θα γίνει εάν αποκτηθεί άλλος ένας αστέρας πίσω από τους επιθετικούς.

Η ενίσχυση θα συνεχιστεί και στις άλλες γραμμές, κυρίως με γνωστούς ποδοσφαιριστές γνώστες του κυπριακού ποδοσφαίρου, για να αποφύγουν τις άσκοπες μετεγγραφές.
Παρελθόν από την ομάδα οι Μολ και Ράκελς, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου φεύγει και ο Αγκούλο, καθώς με τη ρήτρα (μισό εκ.) που έχει στο συμβόλαιό του μπορείς να ψωνίσεις όχι ένα, αλλά δύο ισάξιους του κολομβιανού. Πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει με τον Καρό, τον οποίο θέλει πίσω ο Απόλλωνας.
Όπως και να έχει, αναμένεται και φέτος ένα καυτό καλοκαίρι με παρέλαση ονομάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here