Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για τη νέα Πάφο που θα κτιστεί το καλοκαίρι από τον Τόσακ και τους συνεργάτες του. Μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει εάν θα συνεχιστεί ή όχι το πρωτάθλημα, ωστόσο, όποια και αν η απόφαση, στην Πάφο είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα.

Η επόμενη ημέρα αφορά ασφαλώς τον προγραμματισμό που είναι το άλφα και το ωμέγα της ομάδας. Με έναν καλό προγραμματισμό η ομάδα μπορεί να πετύχει. Στην Πάφο όλοι είναι πεπεισμένοι ότι δεν θα γίνουν τα λάθη του παρελθόντος και η ομάδα θα μπορέσει επιτέλους να διεκδικήσει με αξιώσεις έναν τίτλο, όπως είναι και η επιθυμία των ισχυρών ιδιοκτητών της ομάδας.

Όχι, δεν είναι υπερβολή όταν γράφουμε ότι η ομάδα μπορεί να κυνηγήσει με αξιώσεις έναν τίτλο, είτε αυτό αφορά το πρωτάθλημα, είτε το κύπελλο. Όπως είπαμε και πιο πάνω, ο προγραμματισμός παίζει μεγάλο ρόλο.

Στην παφιακή ομάδα υπάρχει ήδη ένας πανίσχυρος κορμός που θεωρητικά θα μείνει και τη νέα χρονιά. Ένας υγιής Μπεριγκό μαζί με τους φουριόζους Βα και Καπράλ, μπορούν να κάνουν τη ζημιά σε οποιαδήποτε άμυνα. Πιο πίσω οι Μπεσάρα, Βαλακάρι, Αγκούλο κλπ… Στην άμυνα το σινικό τοίχος Λαφράνς, Αραγιούρι, Κυριάκος… Μιλάμε για παικταράδες που μπορούν να παίξουν σπουδαίο ποδόσφαιρο. Ποδόσφαιρο που θα ζήλευαν και οι μεγάλες ομάδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here