Η παρουσία της Πάφος fc απέναντι στον Απόλλωνα, ειδικά αυτή του δευτέρου ημιχρόνου, έφερε απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας. Οι εμφανίσεις απέναντι στην Ομόνοια και την Ανόρθωση έστελλαν το μήνυμα ότι είναι θέμα χρόνου αυτή η ομάδα να πάρει τα πάνω της και να κερδίσει περισσότερους βαθμούς. Αντί αυτού, ήρθε η ήττα από τον Απόλλωνα, με άσχημη εμφάνιση, που έφερε και τον προβληματισμό.

Ο αγώνας απέναντι στον Απόλλωνα ανήκει στο παρελθόν. Η εμφάνιση απέναντι στη λεμεσιανή ομάδα «σήμανε συναγερμό» στον τεχνικό της ομάδας Κάμερον Τόσακ ότι η ομάδα έχει πρόβλημα και πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα, ίσως ακόμα και σύστημα.
Βέβαια, ο Ουαλός προπονητής δικαιολογείται, καθώς για άλλη μια φορά η διοίκηση αργεί να ολοκληρώσει τον προγραμματισμό της ομάδας.

Σήμερα, μετά και τις τελευταίες προσθήκες, μπορούμε να λέμε ότι ο κ. Τόσακ έχει περισσότερες επιλογές και δεν μπορεί να ψάχνει άλλες δικαιολογίες.

Η συνέχεια είναι σίγουρα καθοριστική, καθώς ακολουθούν τρεις φαινομενικά εύκολες αναμετρήσεις, όπου η παφιακή ομάδα πρέπει να πάρει το απόλυτο. Αρχή με τον Εθνικό Άχνας στην Πάφο και ακολουθούν οι αγώνες με Ολυμπιακό στη Λευκωσία και Νέα Σαλαμίνα στην Πάφο.

Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει καμιά ομάδα, ωστόσο, όταν η Πάφος έχει διπλάσιο και τριπλάσιο προϋπολογισμό θεωρητικά είναι το φαβορί της αναμέτρησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here