Ορατό είναι πλέον το ενδεχόμενο η Πάφος fc να υποβιβαστεί στη Β’ κατηγορία, καθώς με την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής πήρε μόλις ένα βαθμό και βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού.
Η συνέχεια παραμένει εξαιρετικά δύσκολη, με την παφιακή ομάδα να καλείται να φέρει τα πάνω – κάτω και με τις εμφανίσεις της να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.
Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς ταξιδεύει στο Παραλίμνι για να αντιμετωπίσει την πολύ καλή ομάδα της Ένωσης. Η νίκη είναι μονόδρομος για την παφιακή ομάδα, μόνο που δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Τόσο ο αγώνας με την ΕΝΠ, όσο και αυτός με τον Ερμή που ακολουθεί στο Στέλιος Κυριακίδης είναι κομβικά για την Πάφος fc, η οποία με δύο νίκες ή ακόμα και με τέσσερις βαθμούς μπορεί να βρεθεί σε πολύ καλύτερη θέση. Σε αντίθετη περίπτωση, θα παραμείνει σε δύσκολη θέση.
Την ίδια ώρα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί την Κυριακή και τη Δευτέρα 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου, η Ανόρθωση φιλοξενεί την Αλκή και ο Ερμής τη Δόξα, παιχνίδια τα οποία ενδιαφέρουν την παφιακή ομάδα.
Τα βαθμολογικά δεδομένα
Τα βαθμολογικά δεδομένα είναι τέτοια που κανείς δεν μπορεί να νοιώθει ασφαλής στην κατηγορία. Πέραν του Ερμή που είναι σε πολύ δύσκολη θέση, και της Ανόρθωσης που δεν αναμένεται να κινδυνέψει, οι άλλες ομάδες (Δόξα, Ένωση, Αλκή και Πάφος) έχουν σχεδόν τους ίδιους βαθμούς. Άρα, αγωνιστική με αγωνιστική θα υπάρχουν ανατροπές, με την ομάδα που θα κερδίζει να κάνει βήμα παραμονής.
Θυμίζουμε ότι την άλλη εβδομάδα θα διεξαχθεί η τέταρτη από τις δέκα αγωνιστικές, και με τον ρυθμό που έχει το πρωτάθλημα, φαινομενικά υπάρχει ακόμα δρόμος για να σχηματιστεί η τελική κατάταξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here