Με αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί η Πάφος fc απέναντι στην Ένωση σε ένα αρκετά κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Οι αλλαγές αυτές θα αφορούν τον επιθετικό τομέα, καθώς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν οι Μπεριγκό και Αγκούλο, τα “βαριά όπλα” της ομάδας.

Είναι ένα παιχνίδι σταθμός για την παφιακή ομάδα που πρέπει να κερδίσει πάση θυσία κυρίως για να κρατηθεί στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα και να παίζει σε δύο ταμπλό. Αυτό της πρώτης εξάδας και να μείνει μακριά από την κάτω ζώνη.

Απ’ εκεί και πέρα, διαθέσιμος για τον αγώνα είναι και ο Σιροκ, που εξέτισε τη μια ποινή αγωνιστικής τιμωρίας.  Αυτό σημαίνει ότι η Πάφος fc πάει φουριόζα στο Παραλίμνι για να πάρει το τρίποντο.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Ρούρτκο που στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζεται σταθερός σε απόδοση και εγγύηση για την εστία, στο κέντρο της άμυνας θα έχουμε τους  Αντωνίου και Αραγιούρι που θα πλαισιώνονται από τους Βαλεριάνο και Σιρόκ. Στον χώρο του κέντρου θα είναι οι Πάβελ, Φόλμπρεχτ και Πανός και στην επίθεση οι Αγκούλο, Μπεριγκό και Βαλακάρι. Μια ενδεκάδα ικανή να περάσει δια πυρός και σιδήρου από την καυτή έδρα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here