Το κεφάλαιο προπονητής είναι αυτό που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες όλους όσοι ασχολούνται με την Πάφος fc. Για τον αντικαταστάτη του Στίβεν Πρέλσι, πρέπει να έχουν ακουστεί καμιά δεκαριά ονόματα μέχρι τώρα, με το καθένα να κουβαλά και τη δική του φιλοσοφία.

Από τα πιο αξιόλογα και ίσως τα καταλληλότερα να είναι αυτά των Τιμούρ Κετσπάγια και Πάμπου Χριστοδούλου, τους οποίους γνωρίζουμε για το έργο τους. Μάλιστα, είναι γνώστες της κυπριακής πραγματικότητας και σίγουρα ξέρουν πολλά περισσότερα από ένα ξένο προπονητή που ακουστά έχει την Κύπρο.

Η απόφαση για επιλογή προπονητή είναι αρκετά δύσκολη. Άλλο λάθος δεν πρέπει να γίνει και το γνωρίζουν όλοι καλά αυτό. Επιμένουμε ότι ένας εκ των Τιμούρ Κετσπάγια και Πάμπου Χριστοδούλου θα ήταν ο καταλληλότερος, όχι πως κρατούν μαγικό ραβδί, αλλά ξέρουν τι εστί κυπριακό ποδόσφαιρο και ασφαλώς δεν θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής.

Η επιλογή ξένου προπονητή δεν είναι λάθος, αλλά, για τους πιο πάνω λόγους, δεν είναι κατάλληλος στην παρούσα φάση.

Τώρα, όσο αφορά τα ονόματα των ξένων που ακούστηκαν, αυτό του Κροάτη Ζέλικο Κόπιτς «έπαιξε» περισσότερο σε αρκετά μέσα ενημέρωσης, με αρκετά από αυτά να «προλαβαίνουν» τη διοίκηση και να τον ανακοινώνουν.

Απ’ εκεί και πέρα, οποιοσδήποτε και αν είναι, θα κριθεί και αυτός στο γήπεδο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here