Στο ποδόσφαιρο, εάν δεν σκοράρεις δεν πρόκειται να πάρεις βαθμούς. Αυτό σκέφτονται στην Πάφος fc και κάθε χρόνο ετοιμάζουν επίθεση φωτιά. Φέτος, η παρουσία των Κέβιν Μπεριγκό και Μαρσέλο Τόρρες σε πρώτο πλάνο, αλλά και των Καπράλ και Βα σε δεύτερο, έρχονται να δώσουν τεράστια δυναμική στην παφιακή ομάδα. Οι δύο πρώτοι δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς θεωρούνται μηχανές του γκολ, ενώ, όσο αφορά τους δύο τελευταίους, με λίγη περισσότερη προσπάθεια μπορούν να σκοράρουν περισσότερες φορές και να μοιάζουν στους δύο πρώτους.

Στις δέκα μεταγραφές που ανήγγειλε ο Ρόμαν Ντουμπόφ, δεν αποκλείεται να συμπεριλαμβάνονται και επιθετικοί. Οπόταν γίνεται αντιληπτό, η επιθετική γραμμή της ομάδας είναι πανίσχυρη. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει στα υπόψην και ο Τάμαρι που αν αποκτηθεί θα δώσει τεράστια δυναμική στην επίθεση.

Πιο πίσω από αυτούς έχουμε τους Βαλακάρι, Αγκούλο, Πάντσεον κλπ συν αυτοί που θα αποκτηθούν. Οι δύο τελευταίοι με σωστή προετοιμασία μπορούν να πετύχουν πολλά. Και οι τρεις είναι επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές που φοράνε άνετα στην ενδεκάδα του Τόσακ. Μιλάμε για τρομερά πράγματα στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Στα δέκα νέα αποκτήματα θα έχουμε και ποδοσφαιριστές του κέντρου μιας και η ομάδα παρουσιάζει κενά μετά τη φυγή αρκετών ποδοσφαιριστών.

Τέλος, στην άμυνα, ο κ. Τόσακ μπορεί να κτίσει επάνω στους Αραγιούρι, Αντωνίου, Πανός κλπ και να φτιάξει και πάλι μια αρκετά καλή αμυντική γραμμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here