Παρότι αρχική μας θέση ήταν να μην ασχοληθούμε από τόσο νωρίς με τον προγραμματισμό της ομάδας, ωστόσο, επειδή το πρωτάθλημα είναι στον αέρα και άγνωστο εάν θα ολοκληρωθεί ποτέ, θα προχωρήσουμε με μια μίνι ανάλυση για τους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να έμεναν και τη νέα χρονιά. Ουσιαστικά, θα προσπαθήσουμε να επιλέξουμε, κατά την άποψή μας, τους καλύτερους 15-16 ποδοσφαιριστές που θα επέλεγε για να μείνουν η τεχνική ηγεσία με άμεσα υπεύθυνους τους Πάβελ Γκαγκνίτζε και Κάμερον Τόσακ.

Θεωρούμε ότι οι τρεις τερματοφύλακες Ρούτκο, Πέτρου και Ρέινολτς μένουν. Στην άμυνα, μένουν οι Αραγιούρι, Αντωνίου, Πανός, Λελιούκιν και Σιρόκ, στον χώρο του κέντρου οι Μπεσάρα, Φόλμπρεχτ, Βαλακάρι και Αγκούλο και στην επίθεση οι Καπράλ, Βα, Σακό και Μπεριγκό. Σύνολο 16 ποδοσφαιριστές.

Απ’ εκεί και πέρα, αφήνουμε στην κρίση σας τους Βαλεριάνο, Νέμετς, Ράκελς, Cy, Βαρέλα, Ιμπραχίμ, Σάννι, Γουίλιαμς, Πάντσεον, Αλεξ Κωνσταντίνου και Φυλακτού.

Από την ομάδα φεύγουν οι Λαφράνς που ανήκει στον ΑΠΟΕΛ, Φιλιώτης που κάποιες φήμες τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα και ο δανεικός από την Μπόκα Φερνάντο Τόρρες.

Τέλος, οι 8-10 που θα αποκτηθούν θα καλύψουν τα κενά που θα προκύψουν από τις οριστικές αποδεσμεύσεις. Βασικά, τρεις ενδεκαδάτοι ποδοσφαιριστές σε κάθε γραμμή θα ήταν ότι καλύτερο για την παφιακή ομάδα.

*Η πιο πάνω ανάλυση είναι προσωπική άποψη και δεν βασίζεται σε οποιεσδήποτε πληροφορίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here