Θα συνεχίσει να πυροβολεί τα αντίπαλα δίκτυα και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Άνταμ Νέμετς, καθώς το συμβόλαιό του ανανεώθηκε και μένει για άλλη μια χρονιά στην Πάφος fc. Η παρουσία του Σλοβένου επιθετικού συνέβαλε τα μέγιστα στο να μπορέσει η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς να κρατηθεί στην κατηγορία χωρίς να εμπλακεί σε περιπέτειες.
Ο Άνταμ Νέμετς με τα 16 τέρματα που πέτυχε, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του κυπριακού ποδοσφαίρου, αφήνοντας πίσω του Τρισκόφκσι και Φερνάντες.
Απ’ εκεί και πέρα, οριστικοποιήθηκε η παραμονή Κόπιτς, ο οποίος παρέδωσε έκθεση στους ιδιοκτήτες της ομάδας αναφορικά με τα πλάνα του και τους ποδοσφαιριστές που θα κρατήσει.
Είναι ξεκάθαρο ότι θα παραμείνει ένας ισχυρός κορμός και απ’ εκεί και πέρα, θα υπάρξει και η ανάλογη ενίσχυση. Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσει και μάλιστα άμεσα, είναι το θέμα με τους δανεικούς, κυρίως για τους Καρό και Αγκούλο, δύο ποδοσφαιριστών που άφησαν θετικότατες εντυπώσεις.
Αναφορικά με τη ψιθυρολογία για τους Περέιρα της Δόξας και του τερματοφύλακα Βεσελόφσκι της Νέας Σαλαμίνας, από πλευράς διοικούντων δεν υπάρχει ούτε διάψευση, αλλά ούτε και επιβεβαίωση, ωστόσο γίνεται παραδοχή ότι ενδιαφέρουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα.
Πάντως, φαίνεται ότι οι κύριοι Λομάκιν και Ντουμπόφ είναι αποφασισμένοι να κάνουν πιο ισχυρή την παφιακή ομάδα και δεν αποκλείεται να φέρουν ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here