Ο Πέτρος Μελαΐσης, διευθυντής γραφείου τύπου της Πάφου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την μεταγραφή Φόλπρεχτ και τον προγραμματισμό της παφιακής ομάδας.

Για τον Φόλπρεχτ:

«Είναι εκεί στην Λετόνια και ενσωματώνεται άμεσα στις προπονήσεις. Ήταν στους στόχους του κ. Πρέσλι και του τεχνικού διεθυντή. Ταιριάζει απόλυτα στο σχεδιασμό μας, τα πάντα κρίνονται στο γήπεδο όμως. Θα είναι αρκετά διαφορετικό το ρόστερ».

Για τον Νγκογκ:

«Θέλει να τον δει ο κ. Πρέσλι, μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστή με παραστάσεις και στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα δοκιμαστεί τις επόμενες ημέρες και θα ξεκαθαρίσει και η περίπτωσή του».

Για τον Χουχούμη:

«Είναι καλή επιλογή. Είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του και δεν αποκλείεται να υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες ημέρες».

Για τους Φυλακτού, Μακρή και Πηλέα:

«Ο Φυλακτού είναι ο διακαής μας πόθος. Ένα παιδί που θέλουμε και αναγνωρίζεται στην Πάφο όσο αφορά το ήθος του. Είμαστε σε διαβουλεύσεις με τον Μακρή, όμως αυτό εξαρτάται και από το ΑΠΟΕΛ. Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πηλέα, μπορεί να έχουμε εξελίξεις και τις επόμενες ώρες με την περίπτωσή του».

Για την προετοιμασία:

«Αρχίζουμε αύριο και επίσημα την προετοιμασία μας στην Λετονία, όπου ο κ. Πρέσλι θα έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ρόστερ».

Πηγή: www.sport-fm.com.cy

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here